Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Phytophthora infestans, 27.7.2020
Tak honem udělat zásoby. 
Albatros, 27.7.2020 Obsahuje fotku
ALBATROS (Cresthaven x Luna). Zatím se zdá, že původní LUNA má výraznější chuť.
Kompakta 18 brix, 26.7.2020
Je fakt, že monilie se objevuje jen na letorostech, kde jsou napadené plody, takže letorost uvadne nakažený od nahnilého plodu - monilie se dostane z plodu do dřeva. Co se týče Lealy, tak docela hnije. Pokud jde o Kompaktu, tak ta je například proti... celý příspěvek >
Vesna, 26.7.2020 Obsahuje fotku
V Uherském Ostrohu. Tenhle obrázek je ze staré databáze ovocných dřevin pana Jiřího V.. Podle tohoto obrázku je celkem podobná ta moje Vesna.
Tegera a Černošická, 26.7.2020
 Vůbec nemám ponětí, jak tahle švestka chutná.
Herman, 26.7.2020 Obsahuje fotku
Původně jsem myslel, že Herman bude při přezrání "moučnatět" a fádnět, ale naopak je velmi chutný. Mistrem v tomto oboru je VALOR, který je po přezrání hodně špatný. Na záda mu "dýchá" Topgigant a méně Čačanská raná. Šarku tady u mě prozatím Herman... celý příspěvek >
South Haven, 26.7.2020 Obsahuje fotku
Možná Suncrest?
Kdy dozrává Kioto?, 26.7.2020 Obsahuje fotku
Kdy dozrává Kioto bychom jaksi přibližně věděli, ale tady na fotkách je jasně vidět, že kam nemůže slunce, tam ne, že by nechodil lékař, ale plod meruňky, který je běžně vesele červený, je naprosto bez líčka. Až jsem se lekl, že se nejedná o Kioto,... celý příspěvek >
Čačanská raná, 26.7.2020 Obsahuje fotku
Teda musím říct, že i když prakticky celou pěknou úrodu Čačanské rané hanebně pohltila Monilinia fructigena, nebo-li moniliová hniloba plodů, tak co se týče švestkové chuti, tak těch pár plodů strčilo současnou Katinku hravě do kapsy. Mnohem... celý příspěvek >
Meruňka Vesprima, 26.7.2020 Obsahuje fotku
Jaká bude tahle meruňka Vesprima?
Sunhaven, 26.7.2020 Obsahuje fotku
Broskvoň "Sanhejvn". Není to špatné. 
Broskvoň Luna, 26.7.2020 Obsahuje fotku
Broskvoň LUNA s příjemně navinule voňavou příchutí.
Royalvee, 26.7.2020 Obsahuje fotku
ROYALVEE - chutná broskev s citronově žlutou dužninou, zrající před RH.
Vesna, 26.7.2020 Obsahuje fotku
A je to vůbec VESNA - slovenská odroda marhuľky?
Frostina, 26.7.2020 Obsahuje fotku
FROSTINA (LE-8311). Klasická "lednická" chuť.
Další diskuze:  176177178179180>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika