Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 6.9.2020
Už se to tady kdysi probíralo. Někdo psal, že rozdíl tam je, MV naopak psal, že nikoliv. Na víc názorů si nevzpomínám.
A co vaše švestky 2020, 6.9.2020
Mně hnije všechno i Domácí švestky. Kuky by zřejmě napsal: "Máte stříkat", protože proti moniliové hnilobě existují postřiky. Bystrická muškátová hnije taky, ale i když není ještě scela zralá, už má silnou muškátovou příchuť. Prakticky jsem je už... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 6.9.2020
Možná, že není ten pravý rajčatový rok, ale přesto jsou rajčata výborná. Phytophthora infestans nemá volné pole působnosti a to díky třem postřkům Ridomilem Gold s mírně podlimitní (slabší) koncentrací a dvěma postřikům Ortivou z toho pouze ten... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 6.9.2020 Obsahuje fotku
Vynikající silně kořenitá chuť - to je Williamsova. 
Děkanka robertova, 6.9.2020 Obsahuje fotku
"Děkan Robert".
Děkanka zimní - Beurré Easter, 6.9.2020 Obsahuje fotku
Plody Děkanky zimní.
A co vaše švestky 2020, 6.9.2020
Co se ještě týče té nakyslé německé Azury, tak chutnější jsou staré německé odrůdy jako Wagenheimova nebo Zimmerova. Domácí švestka s názvem Bystrická muuškátová, to je teda síla.  Jinak ale švestky letos pěkně hnijou. 
Azura, 6.9.2020 Obsahuje fotku
AZURA je zmetek, který nikdy neměl sjet z výrobní linky. Není přece možné, aby byly plody měkké jak bačkora stále nakyslé. 
Velvet, vše co o ní víte, 5.9.2020 Obsahuje fotku
Nejlepší chuti angreštu dosáhneme v období zrání angreštu, jak kdysi napsal pan Hasman ve vlákně mýtus Strýmka. A nejlepší chuti Velvetu dosáhneme v období zrání Velvetu, nikoliv Cresthavenu. Prostě ať koupíte ovocný stromek kdekoliv, nikdy nemáte... celý příspěvek >
A co vaše švestky 2020, 30.8.2020
Pak, že tady nejsou zajímavé příspěvky i s fotkami.  Celá hitparáda jistě vynikajících karlátek. 
Phytophthora infestans, 30.8.2020
Taky jsem to na Nově včera viděl a slyšel. Ač nerad, musím přiznat, že bez chemie bych rajčata letos neměl. Co se týče pána z Chrudimi, tak na ovoci moniliová hniloba pracuje velmi intenzivně. Postřiky existují, ale nikdy jsem se k nim neodhodlal.... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 29.8.2020
Kdo pozdě seje, pozdě sklízí. Přesto sklízíme tedy až v posledních dnech mísy chutných rajčat. Větší červená jsou dobrá, ale nejvíc mně šmakuje Grandenberry, Rubinka, Goldkrone, Sungold, Bejbino. Plíseň bramboru na rajčatech vyskočila sem tam, ale... celý příspěvek >
Tardibelle, 29.8.2020 Obsahuje fotku
Není to tak docela pravda. Plody jsou sice zelené, ale přece jen se zvětšily.
Tuleu Gras, 29.8.2020
Jsem zvědavý na první úrodu rumunské pravé švestky TULEU GRAS. Měla by zrát podobně jako Valor, Gabrovská, Vlaška, Čačanská rodná nebo Hamanova. 
A co vaše švestky 2020, 29.8.2020
Jako plody Toptaste jsou pro mě chuťově výborné i letos. Vždy oceňuji tu výraznou navinule sladkou až sladkou chuť. Nyní ještě i s těmi kyselinami. Do fádně sladké chuti to je momentálně hodně daleko. Kam se hrabe takový Stanley. Na stromu č.1 jdou... celý příspěvek >
Další diskuze:  171172173174175>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika