|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Vonka, 13.10.2020 Pravděpodobně sazovitost. | | Rozela, 13.10.2020 Nevím, jestli je to běžné všude ve vyšších polohách, ale na Poličsku není ovoce zdaleka tolik poškozováno hmyzem jako zde v Pardubicích. Tím pádem nejsou třeba žádné postřiky. Ani proti pilatkám na švestkách. Bohužel jsem si to s chemií bohatě... celý příspěvek > | |
| | Boikovo obrovské, 8.10.2020 Boikovo sázeli údajně ještě Sudeťáci, takže se jedná o prastarý strom. Rozhodně by jste si na plodech moc nepochutnali, bylo to vyloženě "hospodářské" jablko. Jak napsal kdysi Wimpi, "ovocné brambory". | | Rajka, 8.10.2020 Větší větev Rajky se pod tíhou plodů vylomila, naštěstí zůstala ta menší. | | Desert, 8.10.2020 Dezertíky taky budou. | | Rozela, 8.10.2020 Rouby Rozely mají na Vyočině pěknou úrodičku. Vkládám do plodů Rozely největší chuťové naděje. | | Delor, 8.10.2020 Přišel už někdo Deloru konečně na chuť? | | Phytophthora infestans, 8.10.2020 Jak to, že se stále prodává Ridomil Gold a Dithane s "karcinogenním" mankozebíkem? Co to zase bylo za poplašnou zprávu? | | Clingy, 7.10.2020 Havlis uvádí u Romei zrání od poloviny srpna. Zajímavý typ ta Romea. Mně skončila jak Catherina, tak Vinegold, takže už to tady s tvrdkami nevytrhnu. | | Lucasova, 7.10.2020 Ať se na mě pan PP nezlobí, ale prozatím jsem si letos nejvíce pochutnal na prvním změklém plodu Lucasovy. Otázka je, jestli je dobře nebo špatně, že Lucasova je k dostání v každém zelinářství, někdy se totiž může stát, že narazíte na špatné kusy,... celý příspěvek > | |
| | Louise Bonne, 7.10.2020 Na Avranšské jsem měl letos sice jenom "droboští", protože jsem plodů ponechal mnoho, přesto tento plod na fotce byl lahůdkuvý. | | Vonka, 7.10.2020 Jsem rád, že jste, pane Jano, po delší době zase ozval. Budu rád za fotky a nějaké to hodnocení Vaší Vonky. Co se týče atraktivity plodů, předčí jak původní Děkanku Robertovu, tak Generála Leclerc. | | Astra, 7.10.2020 A proč právě Jizera, pane hugovatře? Ve šlechtění hrušek jsme pašáci, ve šlechtění švestek to je naopak bída. Právě na Jizeru jsem se zaměřil proto, že kdysi doktor Vysloužil psal při hodnocení její rodné sestry JANY, že JIZERA má stejné chuťové... celý příspěvek > | | Vlaška končí, 6.10.2020 Je vidět, že se VLAŠKA před 20 až 30 lety prodávala i ve vesnických zahradnictvích. Dnes ji seženete jen stěží. Zajímavé je, že za ty dlouhé roky nechytla šarku. Lokalita - Hornosvratecká vrchovina, Poličsko, 600 metrů nad mořem, jižní svah,... celý příspěvek > | | Vlaška končí, 6.10.2020 Starobylá slivoň VLAŠKA - pravá švestka (dopřejte si požitek při konzumaci pravých švestek) na Vysočině nejen neskončila, ale naopak neustále překvapuje svými kvalitními plody. Stále jen zírám na tyhle zdejší bezkonkurenční... celý příspěvek > | |
|
|
|
|