Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Phytophthora infestans, 26.10.2020 Obsahuje fotku
BEJBINO na tom bylo lépe i u mě, ovšem ze všemi těmi postřiky Ridomilem a Ortivou. To znamená, že po ukončení postřiků koncem srpna, se na něm v září projevila plíseň bramboru méně, než u ostatních odrůd. Fotka pro povzbuzení nejenom KUKYHO.
Kadeřavost broskvoně 2020, 26.10.2020
Já jsem podzimní postřik také nikdy neprováděl, ale v současné době jsem nucen ho provádět kvůli jiným chorobám (vymírání pupenů). Pravděpodobně jakási účinnost tohoto podzimního postřiku mědí tady bude, jelikož letos na jaře byla situace po... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 26.10.2020
A varta byla silná? Silná, dědečku, silná. Odpověděl Švejk. Tak i plíseň bramboru na rajčatech byla letos silná, pane Milane, silná. Stejně jako pan Walter pěstuje zásadně Tornáda, tak soused pěstoval zásadně START. Když jsem se s ním kdysi dohadoval... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 25.10.2020
To jste mě špatně pochopil, pane Waltere. Taky neexperimentuju. Asi 6 osvědčených odrůd, víc nic. 
Mediabel, 25.10.2020
Prosadila se u nás tato meruňka? Příspěvků je tady minimum. Samozřejmě, že pro novinkové fanatiky je už dávno zastaralá. Ale jaké má tato marhulka přednosti třeba vůči české Leskoře?
Phytophthora infestans, 25.10.2020
Ještě jsem, pane Milane, nic nevypěstoval, zatím jsem sehnal pouze semena.  Panu Walterovi bych pogratuloval k vypěstování Tornád bez chemie. Pan Walter taky moc neexperimentuje, "jede" si ve svém Tornádu jistě už řadu let a jiné sorty... celý příspěvek >
Vonka, 25.10.2020
Vzhledově krásné, ale letos bohužel opět nepříjemně natrpklé. Myslel jsem, že to bude špatným stanovištěm, ale rouby Boscovy flašky a Generála Leclerc naroubované na Vonce mají plody ve standartní kvalitě, takže nevím, čím to je. Stromek původní... celý příspěvek >
Auralia, 25.10.2020 Obsahuje fotku
Zdá se Vám předchozí příspěvěk doktora Vysloužila nadsazený, nebo s ním souhlasíte?
Rozela, 25.10.2020
Za sebe můžu říct, že jsem na Rozelu spoléhal, jako na nejnadějnější sortu do vyšších poloh, kde se často nedosáhne potřebné cukernatosti a to se mi potvrdilo. I drobné Rozely jsou chuťově asi prozatím nejlepší, co jsem na Vysočině z roubů sklidil.... celý příspěvek >
Pozdní odrůdy meruněk, 23.10.2020
FARDAO i FARHIAL bych bral, ale nejsou k mání. Moje chyba, protože jsem o velmi pozdní meruňky nejevil zájem. Stromky se určitě časem zase v prodeji objeví. Bral bych vyloženě až zářiové odrůdy. Do Anegátů a Kongátů se mně taky moc nechce, možná i... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 23.10.2020
Dobrý den, pane Milane. Semena Crimson Crush a Coctail Crush jsem sehnal hned druhý den a to v nedalekém zahradnictví, nikoliv například v Uni hobby. Zřejmě je tam mají už delší dobu, ale já vždy kupuji osvědčené odrůdy, takže jsem je nebral. Otázka... celý příspěvek >
Královna Hortenzie, 20.10.2020
METEOR KORAI - polovina června  SLADKOVIŠEŇ RANÁ - konec června FAVORIT - konec června až začátek července KRÁLOVNA HORTENZIE - začátek července ÉRDI BÖTERMÖ - konec června, začátek července i později podle stanoviště
Phytophthora infestans, 20.10.2020
Výňatek z deníku Dr.Watsona (Pes baskervillský) respektive výňatek z vlákna Odolné odrůdy rajčat: Moje F2 Mountain Magiku to taky nezdědila úplně. Bohužel na semínka asi nelze spoléhat, ale může to vyjít. Prostě házení korunou. Podle Vašeho... celý příspěvek >
Pozdní odrůdy meruněk, 19.10.2020
Díky za Váš příspěvek. Já jsem se nechal odradit falešnou Farbaly, takže z pozdních nemám nic. Šel bych do toho Farhialu, kdyby nezmizel z prodeje. 
Královna Hortenzie, 19.10.2020
Důvod neznám. Nějaké odpovědi na Vaše otázky lze najít ve vlákně s názvem A co vaše višně? například na straně 3. Meteor byl kyselejší, ale bodovala jeho ranost. 
Další diskuze:  166167168169170>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika