Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Clingy, 2.1.2021
Složité to určitě bude, každopádně ze stávajícího sortimentu tvrdek v českých e-shopech nemám ani zadaleka všechny vyzkoušené, takže si s nějakým "holubem na střeše" vůbec nemíním lámat hlavu. Pravdou je, že broskvoně táhnou stále více, než... celý příspěvek >
ULA, 2.1.2021
Moje chyba, že nemám ULU a jiné Davidovy mrazuodolné křížence už dávno vyzkoušené. Jak o mně napsal pan Milan HP, jsem asi takový nevěřící Tomáš. Nezapomeňte ale, že pan David je dlouholetý pěstitel a nyní i šlechtitel meruněk. 
(Báječná) Bláhova oranžová reneta, 24.12.2020
Co k tomu napsat. Vysloužilové prohnali Bláhovku komínem a tím to pro ně skončilo. Proč? Má přece malé plody a to se neodpouští. Já už jsem se tady nablahořečil Bláhovy oranžové renety dost.
ULA, 19.12.2020
A je to tady. David dává do oběhu svého prvního mrazuodolného křížence s názvem ULA. Pan David uvádí: Je to kříženec odrůd Harlayne a Re-Umberto, plod střední, oranžový a kulatý, s velmi dobrou chutí. Odolnost v květních orgánech je vysoká, letos... celý příspěvek >
Iziagat, 16.12.2020
Odpovědi jste se nedočkal, tak alespoň dovolte oceňení za Vaši smělost něco novějšího vyzkoušet a ještě k tomu za nemalý peníz z Klivie BA. Jen upozorňuji, že IZIAGAT už je k dostání i u nás. Měla by dozrávat těsně po Orangered. Díky Markovi zde máme... celý příspěvek >
Tango, 14.12.2020
Je to zklamání, tohle Tango? Těžko říct. Jde spíše o to, že došlo kdysi k záměně u doktora Vysloužila. Nejednalo se o jeden plod Tanga a jeden plod Jazzu, ale o dva plody Jazzu. Zatímco plody JAZZU se tenkrát vyznačovaly lahodnou jablečnou chutí, tak... celý příspěvek >
Určení ryngle, 17.11.2020
Já rozumím, jen jsem připomněl jednu z vlastností odrůdy, způsob prodeje renglód a požadavky zákazníků. 
Nektarinka Snow Queen, 12.11.2020
Copak kadeřavost, horší je praskání a následná moniliová hniloba plodů. Chce se Vám provádět zvýšenou chemizaci plodů proti moniliové hnilobě? Mně ne. Když potom prší jako letos, nemáte z nektarinek prakticky nic. 
Řez broskve, 12.11.2020
Nejjistější je jarní výsadba koupených narašených stromků. Mně osobně se podzimní výsadba broskvoní dařila zřejmě hlavně z důvodu teplých zim v posledních letech. Ovšem až na jeden stromek, který mně na jaře tento rok po podzimní výsadbě nevyrašil,... celý příspěvek >
Jakou podnož pro broskvoň - mandloň, semenáč nebo GF677?, 9.11.2020
Říká se "koukej, abys viděl". Vy budete koukat a já budu koukat Byl jsem totiž nucen koupit jednu starší odrůdu broskvoně na zde neoblíbené podnoži Rubira. Zde neoblíbené podnože pro meruňky. Takže budu koukat, jestli se vůbec stromek ujme. Osobně... celý příspěvek >
Jakou podnož pro broskvoň - mandloň, semenáč nebo GF677?, 8.11.2020
Tak už jste něco koupil, nebo se stále nemůžete rozhodnout? Zjistiil jste něco nového?
Vonka, 8.11.2020
Tak jak jste na tom s Vonkou, pane Jano? U mě jsou některé plody příliš natrpklé, některé méně. Jinak by to byla klasická chuť Děkanky, snad trochu říznější.
Lucasova, 8.11.2020
Tuto odrůdu zřejmě nikdo nezná a nikdo jí nepěstuje. Bude to asi úplná novinka. 
Zlatá Moskva, 7.11.2020 Obsahuje fotku
Limbach nabízel k prodeji tuto odrůdu broskvoně se zajímavým názvem ZLATÁ MOSKVA (Elberta x Salvey) dozrávající koncem srpna. Nekoupil ji někdo? Broskvoně z východu by možná stály za vyzkoušení. O meruňkách z Ukrajiny se tady už psalo.
Jakou podnož pro broskvoň - mandloň, semenáč nebo GF677?, 4.11.2020
Nemám na této podnoži žádný stromek, ani meruňku ani broskvoň. 
Další diskuze:  161162163164165>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika