Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost broskvoně 2021, 4.3.2021
Kdepak lísky a angrešty, zřetelně narašených pupenů broskvoní by si nevšiml jen člověk z hodně špatným zrakem (220 mnm). Dnes odpoledne se stříkat určitě dalo, ale dal jsem přednost roubování. Přiznám se, že jsem nevěděl, že i když Syllit není v... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 4.3.2021
Nevím, jak jinde, ale tady se deklarované jarní hice nekonají. Stále je zataženo, mlhavo, teploty slabě nad nulou a hlavně vlhko. Spíše to připomíná konec listopadu, s tím rozdílem, že je více denního světla.  Proto druhý postřik odložím až na... celý příspěvek >
Vrublovanie do razstepu, 1.3.2021
I když by doktor Miloš Vysloužil neschvaloval roubování jádrovin do rozštěpu, já v něm s radostí pokračuju. Takže nejen réva, angrešť a rybíz. Při roubování ze žebříku v korunách tento snadný způsob přijde vhod. Navíc můžete mít jen o něco málo tenčí... celý příspěvek >
Zezulka, 1.3.2021
Taky mě zajímá. Chybí údaj o křížení a přibližné době zrání.  ZEZULKA Pozdní odrůda pravé broskve. Vzrůstnost střední až silná. Habitus vzpřímený až rozložitý. Květ zvonkovitý. Plod velký, široce elipsovitý, při pohledu na kališní vrchol... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 21.2.2021
Kadeřavost - postřik dnes? (název vlákna). Ano, dnes. Všechno je komplet narašené, jak rané, tak pozdní odrůdy,, holomráz neholomráz. Únor bílý, to byla jen týdenní zimní epizoda a kde že "loňské sněhy jsou". Ne, že by se mně do toho nějak... celý příspěvek >
Dušičková - legenda nebo skutečnost, 21.2.2021
Nechci zveřejňovat cizí adresu z dúvodu nájezdů na dušičkovou švestku.stojící u domu za plotem. Ještě k tomu před okny a zuřícím vlčákem burcujícím celou vesnici. Napište na pompo.6@seznam.cz
Ananasová reneta, 21.2.2021
Že existuje Ananasová reneta to bych, prosím pěkně, věděl, mám atlas. Zajímalo by mě, jestli někdo někdy narazil na něco, co by alespoň vzdáleně připomínalo ananasovou příchuť. S tímto názvem existují jabka, hrušky, švestky, meruňky. Osobně jsem měl... celý příspěvek >
Dušičková - legenda nebo skutečnost, 21.2.2021
Standu HK von Könniggatz aliaz Metelku osobně neznám a po jeho přijmení jsem nepátral, takže jestli tak jmenuje nebo ne, nevím. Už se tady neobjevuje, stejně tak jako pan Mikeš.
Dušičková - legenda nebo skutečnost, 20.2.2021
To je otázka na mě, nebo na Standu HK von Könniggrätz? Poslední dobou se tady moc nevyskytuje. Místo známe oba. 
Reliance (-30°C, žádný problém), 13.2.2021
Peach 'Reliance' je americká odrůda broskví získaná pomalým opylováním hybridu Minn.PH 04559 odrůdou 'Meredith'. Pro pěstování zaveden v roce 1964 Peach 'Reliance' začíná rodit ve druhém roce po výsadbě (odrůdy naroubované na podnožích) nebo ve... celý příspěvek >
Poraďte tretiu slivku do záhrady, 13.2.2021
Za mě Švestka Domáci tu chut ocenite nehledejte objevene:-) A co jsem psal 11.2. ve 22:10 v tomto vlákně? Nějaké Domácí švestky různých názvů, například z Polska, zrají i později koncem septembra, dokonce "Dušičková" Standy von Könniggrätz ještě... celý příspěvek >
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 13.2.2021
Bez nových odrůd bychom se určitě obešli. Kdybychom se vrátili o 30 a více let zpátky a poznali jsme všechny ty tenkrát pěstované odrůdy, tak to by bylo velice zajímavé. Koupil jsem si asi před měsícem v BIO prodejně ekologicky vypěstovanou Strýmku a... celý příspěvek >
Tady na fóru je s Těchobuzickou spokojenost. Tophit i Jojo zůstávají většinou nakyslé, lépe řečeno mají slabou cukernatost. Nikoliv na pálení, to nesleduju, ale pouze na obyčejný přímý konzum. Haganta, o které jsem mluvil, je původně kupovaná jako... celý příspěvek >
Colt nebo Gisela?, 13.2.2021
Jen tak mimochodem, GISELA se jmenuje také tlaková výše, která nám sem posílá tu ledárnu ze severovýchodu. Lyžování perfektní, "holomráz" krásně štípe do tváří, ale raději už bych viděl v lese zelené pupeny černého bezu. Ale změna už je na obzoru.... celý příspěvek >
Má dva Toptasty a oba jsou na myrobalánech. Ten první jsem původně v nedalekém zahradnictví kupoval jako Topfirst. Oba mají dosti silný vzrůst s řídkou korunou, ale s bohatým plodonosným obrostem. Haganta na myrobalánu roste také velmi slušně. Hanita... celý příspěvek >
Další diskuze:  161162163164165>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika