|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Spor se sousedem, 30.3.2021 Se sousedy se musí vycházet dobře...
Anebo taky za dobrotu na žebrotu. Čím víc budete ustupovat, tím víc si k vám budou dovolovat. Milá paní Liduška razí teze, že nelze řezat starší meruňkové dřevo, ale LZE!!! Takže pokud vás ten drzoun "srazí na... celý příspěvek > | | Pozdní odrůdy meruněk, 28.3.2021 Já jsem si objednal nějaké stromky ze Spomyšle už začátkem prosince. Stromky začali posílat od začátku března a v půlce března mně psali, že je přede mnou ještě hodně objednavatelů, takže musím posečkat. To jen dokresluje obrovský zájem o sromky z... celý příspěvek > | |
| | Cacansku lepoticu alebo Stanley?, 28.3.2021 Hoši, moc přemejšlíte. V e-shopech je různých odrůd švestek víc než dost. Pořiďte si jednu z nich, aby zrála před Toptaste a hotovo. Na výběr máte napřiklad Hanitu, Hanku, Kalipso (Calypso), Polinku, Carpatin, Tegeru, Katinku, Topstar, Topfive a... celý příspěvek > | | Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 28.3.2021 Tady meruňky nekvetou ještě ani zdaleka, takže žádné omotávání netkanou textilií se nekoná. Nahoře se ale chystají přitápět, i když zatím jenom přechodně. I tak jsou nekvetoucí meruňky v březnu rekordem posledních let. | | Zčernání květů hrušně - čím stříkat do květu?, 25.3.2021 Pokud jsem tady měl na květech hrušní bakteriální spálu růžovitých, tak se divím, že nezasáhla víc porostu, než jenom pár květů. Mědí po odkvětu, jak se doporučuje, jsem nikdy nestříkal. | | Cacansku lepoticu alebo Stanley?, 25.3.2021 Komu "nešmakes" Čačanská lepoica může si pořídit řeba jejího populárního křížence Kalipso (Čačanská lepoica x Opál), nebo dalšího nového polského křížence Polinku (Čačanská lepoica x Dambrowicka). V podobném termínu zraje i taková Hanka nebo... celý příspěvek > | | Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 24.3.2021 No právě, takže na duben za kamny to zatím moc nevypadá. Že by zase ze zimy rovnou do léta? | | Stromy zo školky - čierne konce - reklamovať?, 24.3.2021 Áno, v lokalnom zahradnictve maju veľmi obmedzenu ponuku, to máte pravdu, pane de Saint Pierre. Co se týče e-shopů, tak v minulosti bylo samozřejmě nedostátků mnoho, ale vše se podařilo vyřešit přes email se zaměstnanci. Ochota komunikovat určitě... celý příspěvek > | | Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 24.3.2021 Pan PP to má dobře zmáknué, neškodilo by, kdyby občas nějakou pranostiku znovu připojil. Předpověď na dalších 10 dnů spíše naznačuje, že se žádný "radiátor" konat nebude, alespoň ne v nejbližší době. | | Apridelice, 24.3.2021 V katalozích ji možná nenajdete, ale jinak zahraničních odkazů je na ní víc než dost. Jeden z popisů je přímo detailní. Zrání v podmínkách jižní Francie koncem června je nic neříkající. Lepší je v jiném popisu uvedeno, že zraje 5 dní po Bergarouge.... celý příspěvek > | |
| | Odroda Madarska je dobra volba?, 23.3.2021 V teplých polohách ako u vás je kvalita Maďarskej a Velkopavlovickej neprekonateľná.
Ovšem pan Hlavatý ve velmi teplé oblasti Velkopavlovickou zrušil, takže pro něj zase tak nepřekonatelná nebyla. Místo ní a Hargrandu si pořídil Bergarouge, takže... celý příspěvek > | | Mladé broskvoně - fleky na letorostech, 23.3.2021 Ty poslední fotky, pane hugovotře, jsou pro mě focené moc zdaleka. Perfektní je ta první fotka ze 17.4. 2020 a vynikající je fotka ze 17.3. 2021. Přesně tyhle příznaky se mně po podzimním postřiku Championem na jaře už neobjevily, nebo jen... celý příspěvek > | | Cacansku lepoticu alebo Stanley?, 23.3.2021 Zvolil bych takovou odrůdu, která bude zrát v jinou dobu. Protože u Toptaste jsou zřejmě dva klony, co zrají každému jinak, tak bych zvolil Čačanskou lepotici. Mně zraje Stanley zároveň s Toptaste, lepotice dříve. S opylováním nejsou sebemenší... celý příspěvek > | | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 23.3.2021 Pán si chce zastříkat, tak co bychom mu poradili? Jedině tak broskvoň proti kadeřavosti, ale tu nemá. Něco už vymyslíme, pane, nebojte. | | Odroda Madarska je dobra volba?, 23.3.2021 Pan Milan Fiala by Vám nejlépe vysvětlil, jestli jsou nějaké lepší odrůdy. Jirka 1968 by Vám zase možná řekl, že když už Maďarskou, tak tu nejlepší (Hungarian Best). | |
|
|
|
|