Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání broskvoní, 4.5.2021
Máte kvalitní půdu, pane Waltře. Takhle tmavě zelené listy nemám ani ve snu. Kadeřavost taky žádnou nevidím, tak si můžete blahopřát. 
Kadeřavost broskvoně 2021, 3.5.2021
Některé listy jsou podezřele do oranžova, ale zatím "nebobtnají". Kdyby se vyplatila důslednost chemické ochrany, byl bych rád. Ten Syllit to pěkně pojistil. Tedy snad. Jinak, je nádherné chladné jaro. V Krkonoších napadlo dalších čtvrt meru sněhu, a... celý příspěvek >
Co vybrat?, 3.5.2021
Švestka ´Joganta'. By se mi hodilo, kdyby to bylo ze zahradnictvi Spomysl, ktery mam kousek a je tam vyber. Díval jsem se na nějaké názory ohledně Joganty. Pan Fiala píše, že je chuť podobná Toptaste, jiný pán tam cítí "seno“, takže něco jako... celý příspěvek >
Rozkvétání broskvoní, 29.4.2021 Obsahuje fotku
Květy to má podobné broskvoni, ale roste to jako keř, co je to? Nějaká sakura?
Rozkvétání meruněk 2021, 29.4.2021 Obsahuje fotku
Zdravím do Návsí u Jablunkova. Přeju Vám, aby jste nějakou tu meruňku zachránil. Tady probíhá nerušené odkvétání. Aplikoval jsem včera večer ještě jeden Prolectus před deštivým obdobím. Prostřídal jsem tedy 2x Prolectus a 2x Signum. I když bude... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk 2021, 26.4.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den. V Pardubicích se ráno nic nedělo. Ledový povlak na sudech s vodou žádný. Na letišti bylo -2°C ale to se mě netýká. Meruňky v klidu odkvétají. 
Rozkvétání broskvoní, 26.4.2021 Obsahuje fotku
Když myslíte, pane Waltře, no tak si to ještě vychutnáme. Je to pouze jednou do roka, že. Každopádně Váš foťák ostří lépe. Na neoznačených fotkách je Springcrest, Harbinger, Saturn. Co se týče zvonkovitých květů, tak nejkrásnější a největší... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk 2021, 24.4.2021 Obsahuje fotku
Tak to mě mrzí, že máte po radosti, pane Waltře.  Tady na Východolabské tabuli zbrdila rozkvétání zřejmě ta březnová dlouhodobá inverze, jak o ní psal pan petrs. Ráno jsem dával snad už poslední postřik proti spále. Byly celkem čtyři.... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk 2021, 23.4.2021 Obsahuje fotku
Měl jsem takový dojem, že jsem zahlédl příspěvek, kde se pan Walter ptá, jak se chystáme na další mrazovou vlnu. Odpovídám, že by něco podobného vůbec neškodilo, protože květů je nadměrné množství. Předpověď pro PCE hlásí na další noci pouze nulu,... celý příspěvek >
Rozkvétání broskvoní, 18.4.2021 Obsahuje fotku
Když se tak dívám na ty špičky listů broskvoní, vidím nějak moc podezřelé červeně. Možná, že ty postřiky mně budou platné, jak "mrtvýmu zimník". Ono se to řekne, že kadeřavost je prkotina, ale když se k tomu přidá suchá skvrnitost a bakteriální... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk 2021, 18.4.2021 Obsahuje fotku
Vítám opět pana Mikeše13 a těšíme se na jeho příspěvky a fotky.  Co se týče dalších fotek meruňkových květů, tak se tam něco poppáleného taky najde, ale nevím, jestli to nebude od fungicidu. První Bergarouge na GF-677 se přece jenom rozrůstá,... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 18.4.2021 Obsahuje fotku
Je to docela rozdíl, když se podíváte na květy asijské švestky Fortune, švestkomeruňky bez názvu a švestkomeruňky s názvem Plumcot. Ten Plumcot se spíše podobá meruňce. Uvedeno je, že je to křížení 50 na 50. 
Jofela, 18.4.2021
Zatím nijak, pane Waltře. Byl to asi jediný chcípaček z Klivie na St.Julien. Protože je chválena, pořídil jsem si letos nový stromek na myrobalánu. Na tom starém, ale letos nějaké plody nechám, protože trochu snad pokvete. 
Rozkvétání meruněk 2021, 18.4.2021 Obsahuje fotku
Zde zatím nic podobného vidět není, pane Waltře. Oteplilo se a začalo létat i více hmyzu. Máme to proti Vám nějaké opožděné. Připadá mi to, jako kdyby jste psal z Bulharska, jako pan Mimmo. Tsunami není rozhodně tak do růžova jako ten Harcot. Podobná... celý příspěvek >
Kamir, 18.4.2021
Dobrý den. Také jste si zasadili holovouský KAMIR? Měla by to být "náhrada" za Tophit. Rodiče jsou klasická Čačanská najbolja a jakási východní sorta slivoně. Je to tak?
Další diskuze:  151152153154155>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika