Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Švestka Topfive, 16.5.2021
Moc dlouho ne. Stromek na St.Julien z Plantexu roste slaběji, ale naprosto rozumně. Pokud chcete švestku s vyšší a pravidelnou plodností, odolnější proti moniliové hnilobě, tak si pořiďte Topking s příchutí sena. Já se ale těším na malé Topfive. I... celý příspěvek >
Vrublovanie do razstepu, 16.5.2021
Ne všechno se povedlo skvěle. Hodně roubů jsem si zkazil roubovacími kleštěmi, naštěstí jsem si nějaké rouby odložil. Dolanky rostou všude, Čerčinské je slabě vyrašily a zatím nerostou. Velký zájem je o Dušičkovou Domácí švestku. Budete si muset... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 16.5.2021
Prší, prší, jen se leje, kam koníčky pojedeme. Pojedeme na luka, až kukačka zakuká. A věrným přítelem špatného počasí je kadeřavost listů broskvoně a moniliový úžeh peckovin.  Plán ale zůstává jasný i do budoucna: 2x Champion a 2x Syllit. Všude... celý příspěvek >
Vrublovanie do razstepu, 15.5.2021 Obsahuje fotku
V tomhle případě nemusel devadesátikilový chlápek balancovat na žebříku. Vlaška z Vysočiny a Domácí švestka - Dolanka v rozštěpu. 
Zdvojené plody, 12.5.2021
Fantastické fotky, pane Waltře. Já mám nějaký zastaralý fotografický aparát. Mám do něj hodně baterek, tak se s ním nechci loučit. 
Jak vám letos kvetou jabloně?, 12.5.2021
Snad nám, kteří nestříkáme s probírkou pomohou květopasové, obaleči a další.. Máte naprostou pravdu, pane 91.196. Jabka se dají pěstovat bez chemie. Hádat se o tom s nikým nehodlám, jako kdysi. Nikomu to taky nevnucuju. 
Rozkvétání slivoní, 12.5.2021
Tu pilatku sejně umořím, i kdybych nechtěl. Tak za týden budu dávat znovu Mospilan proti mšici slívové, která kroutí listy na vrcholcích výhonů. Jinak na dostřik později kvetoucích stromků bylo dobré to tekuté Calypso. Tedy když například potřebujete... celý příspěvek >
Chernyj Barchat, 12.5.2021
Mám ještě dva kočkopsy ala rybíz , Flavor Supreme a Flavor Queen, jestli se to všechno nebude vzájemně opylovat, tak se s tím vším "rybízem" taky rozloučím. 
Rozkvétání meruněk 2021, 12.5.2021
Kroupy možná taky spadnou, každopádně pršeti bude zřejmě dosti. Že by další bohatý rok na srážky? Zásobníky na dešťovku jsou už plné. 
Chernyj Barchat, 12.5.2021 Obsahuje fotku
Nikdo nemá Barcháta? Jediný plůdek na jiné švestkomeruňce s názvem Plumcot připomíná spíše meruňku. S opylením bude zřejmě problém, květů bylo hodně. Švestkomeruňka bez bázvu z nedalekého zahradnictví má taky "kulový", ač kvetla solidně. 
Jakou či jaké ostružiny?, 12.5.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den. Chápu, že ostružina je plevel, co se zaplétá v lese pod nohy, přesto jsem se opět pustil do nějakého zkoušení, takže nějaký ten "plevel" zase mám. Z těch sazenic je zajímavá ta odrůda Lochness svými neradičně vykrajovanými listy, oproti... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 12.5.2021
Pane Waltře, myslím, že děláte chybu, protože jste si nepořídil akumulátorový postřikovač. Odpadne Vám dřina s pumpováním. Ten dražší mám třetí nebo čtvrrtý rok a stále dávám na jedno nabití až dvanáct nádrží. Ten levnější samozřejmě není tak... celý příspěvek >
Vistarich, 12.5.2021 Obsahuje fotku
Moc pěkný příspěvek. Připojíte i nějaké fotky? Já jsem Vistarich z Klivie nakonec "nerozchodil", i když to vypadalo zpočátku nadějně, protože odspodu přece jen něco vyrazilo. Naopak "Burbanka" snad konečně ano. Vistarich jsem nahradil odrůdou Royal... celý příspěvek >
Švestka Topfive, 12.5.2021 Obsahuje fotku
Posuďte sám, jak kvetla táto výborná švestička Topfive. To je teda "mňamka", když si vzpomenu na tu chuť. 
Rozkvétání meruněk 2021, 12.5.2021 Obsahuje fotku
Psal mně ing. Fidla, že bude mít letos meruněk dost. Nevím, ale přesně kde. Myslím, že to je někde na Opavsku. Chtělo by to nějaký "červnový propad", ale jelikož má zase pršet, tak vláhy bude v půdě jistě dost na dost dlouho. 
Další diskuze:  151152153154155>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika