Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Švestky 2021, 12.6.2021
Díky za příspěvek ze Slovenska. A co ostatní, jak jste na tom? Jen samá puchrovitost, tmavka, mšice, suchá skvrnitost a monilie? Poslední jmenovaná se nenechává zahanbit, jen co je pravda. Něco je prakticky všude, nejvíce na TOPTASTE. Švestek je... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2021, 11.6.2021
Gratuluji kadeřavosti k dalšímu úspěšnému roku. I když jsem si zpočátku liboval, jak dobře jsem letos pořídil, tak opak je pravdou. Na některých menších stromcích se objevila houževntá kadeřavost až později. Například na Sunhavenu, Flamin Fury,... celý příspěvek >
Fortune, 11.6.2021 Obsahuje fotku
Doktor Miloš Vysloužil ukončil diskuzi v tomto vlákně na dlouhé roky, mě by ale přesto zajímalo, jaký zázračný opylovač opylil květy této odrůdy. Zacházel jsem s ní všelijak, protože jsem neměl pro stromek místo a ona bude možná s těch všech... celý příspěvek >
Meruňky 2021, 11.6.2021 Obsahuje fotku
Pěkně tady zapršelo. Sice díky tomu postoupí vpřed různé monilie, suché skvrnitosti a kadeřavosti, ale koho by bavilo neustálé zavlažování. Započal i červnový propad. Ovšem těch meruněk by muselo spadnout několikanásobně více, aby byla alespoň nějaká... celý příspěvek >
Vistarich, 11.6.2021 Obsahuje fotku
Letos to neplatí. "Vistariš" sice už nemám, ale třeba Royal Glory má plodů dost. Stejně i kalifornská Spring Lady, Springcrest je obsypaný nejvíce. Oblíbil jsem si i další "celočervené" odrůdy jako třeba Springbelle, kterou mám znovu na GF-677.... celý příspěvek >
Dabrovická, 9.6.2021
Sice nevím, proč je původní POŽEGAČA najednou Dabrovická, ale nutno podotknout, že POŽEGAČA dala vzniknout starším Čačanským pološvestkám, jako je legendární Čačanská najbolja, Čačanská lepotica a Čačanská raná. Může k nim být tisíc výhrad, ale... celý příspěvek >
Tsunami, Auroru nebo Radku? Co rodí nejdříve?, 9.6.2021 Obsahuje fotku
Máte to nádherné, pane mino. Domnívám se, že tady nebude nic zralé ani za čtrnáct dní, i když plody těch nejranějších odrůd leckdy začnou rychle narůstat a dobarví během pár dní. Tsunami je kvalitativně velice povedená meruňka. Je moje oblíbená, i... celý příspěvek >
Tsunami, Auroru nebo Radku? Co rodí nejdříve?, 8.6.2021 Obsahuje fotku
Tady se k žádnému zrání neschyluje. První by měla zrát Pricia. Maya Cot nemám. Aurora ani Leskora špatné rozhodně nejsou. Pikantně navinulou Auroru už bohužel nemám. Leskor je letos velké množství. Tsunami je velmi kvalitní, Leskory jsou zase... celý příspěvek >
A co vaše mšice?, 8.6.2021
"THE SANIUM SYSTEM" sežete například v Baumaxu. Dneska jsem ho tam koupil. Zatím ale nepoužil.
Dabrovická, 8.6.2021
Zkusíme to, zkusíme to, řekla baba Jaga v Mrazíkovi. Když si doktor Miloš Vysloužil pořídil EMPER, což je kříženec mizerného Empressu, tak já jsem si klidně pořídil Polinku. "Pflaume von DABROWITZ" může taky ještě překvapit. 
Dabrovická, 5.6.2021
Mám nový stromek a pěkně se ujal, ten starý zašel než jsem tuto soru pořádně vyzkoušel. Opravdu tahle odrůda nestojí za nic, jak říká Jirka? Tím pádem i POLINKA (Čačanská lepotica x Dabrovická)? 
A co vaše mšice?, 5.6.2021
SANIUM SYSTEM nemám, jen SANIUM ULTRA, což je "prekabátěný" DECIS. To jsem ale při koupi nevěděl. Dal jsem dneska znova mospik. Ten Sanium System je sice poměrně drahý a obsah 100 ml je pouze na dvě nádrže, ale ta dlouhodobá účinnost je... celý příspěvek >
A co vaše mšice?, 5.6.2021
Na KARATE se Zeon technologií je nyní dost teplo. V letních teplotách má údajně slabší účinnost. Já budu opakovat naparfémovaný Decis Protech, a to hlavně proto, že je v tekutém stavu a lépe se nařeďuje na malé množství postřiku. A mám ho taky celkem... celý příspěvek >
Vrublovanie do razstepu, 5.6.2021 Obsahuje fotku
Samozřejmě, že se nedá vůbec prohlásit, že je něco stoprocentní. Například v předchozích příspěvcích zde vyfocené rouby měly úspěšnost jen padesátiprocentní. Do Zelené renglódy jsem dával do rozštěpu dva rouby OPÁLU a dva rouby VLAŠKY. Ujal se jen... celý příspěvek >
A co vaše mšice?, 5.6.2021 Obsahuje fotku
Nedá se nic dělat, musím potuplovat, Jirko. Pozorný čenář si všimne na listech meruňek také suché svrnitosti. 
Další diskuze:  146147148149150>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika