Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňka Veselka, 28.7.2021 Obsahuje fotku
Meruňka VESELKA (Vesna x Vegana) letos překvapila tím, že se i přes PPV hodně plodů udrželo na stromě až do konce zralosti. Nedostatek je stále v tom, že i měknoucí plody jsou dost kyselé. Pouze ty nejměkčí v absolutně rozplývavé konzistenci jsou... celý příspěvek >
Royalvee, 28.7.2021 Obsahuje fotku
Royalvee je jedna z chuťově výborných broskvoní zrajících v období mezi FM3 a RH. Prakticky všechny tyto odrůdy mají ještě plody s dužninou neodlučitelnou od pecky. 
Veharda, 28.7.2021
Z Vašeho příspěvku mám radost. Veharda je velmi kvalitní veselská meruňka a zřejmě není tak citlivá na PPV. Letos je obsypaná.
Legolda, 27.7.2021 Obsahuje fotku
Co by mohla být falešná Legolda? Je opravdu falešná?
Vesna, 27.7.2021 Obsahuje fotku
Vesna, nebo ne Vesna?
Meruňka Puget Gold, 27.7.2021 Obsahuje fotku
Puget Gold?
Meruňka Marlen, 27.7.2021 Obsahuje fotku
Marlen?
Sundrop, 27.7.2021 Obsahuje fotku
Sundrop 2021.
Meruňka early orange, 27.7.2021 Obsahuje fotku
Není to úplně ten nejvyšší level, přesto Early Orange snahu určitě má. Poměrně sladké, mírně aromatické plody, kdo by to byl řekl. 
Meruňka Harcot, 27.7.2021 Obsahuje fotku
Meruňka HARCOT prozatím v čele letošního peletonu nejchutnějších meruněk. Harcot pochází pravděpodobně z Kanady (Harrow). Kdyby francouzská firma COT international ztvořila takto výbornou meruňku mohla by si blahopřát. I ten měkký, rozplývavý... celý příspěvek >
Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 27.7.2021 Obsahuje fotku
Asi to platí dál. Tady zrání teprve začíná.
A co letos plíseň okurková?, 27.7.2021
Nebudu kupovat Acrobat, když mám zásobu Ridomilu, je to prašť jako uhoď, karcinogenní Mancozeb je stejně v obou dvou. Ale napadené listy jsem tenkrát otrhal a plíseň se dál nešířila. V pátek jsem do vokurek "napumpoval" Ridouše. Situace je... celý příspěvek >
Plíseň bramboru (i rajčete) 2021, 27.7.2021
Když jsem dneska viděl zřejmě neošetřená rajčata nedaleko odsud, tak jsem si říkal, že na té zahrádce už toho moc nesklidí. Prakticky všechny stromky hnědé a suché. U mě zelená pohoda, takže "Ridouš" zafungoval dobře. Co se týče počasí, tak nevím,... celý příspěvek >
Meruňky 2021, 26.7.2021 Obsahuje fotku
Tak s tímhle názorem by jistě nesouhlasili pánové Fiala a Hlavatý. Milý pan Hlavatý VP zrušil úplně a pan Fiala ji taky nemá zrovna v oblibě. Myslím ale, že Jirkovi je to srdečně jedno. U mě je úroda meruněk letos bohatá a to i na "Pavlovické velké",... celý příspěvek >
Meruňky 2021, 26.7.2021
Zdravím všechny spolubojovníky v meruňkách, broskvích a švestkách. Včerejší degustace meruněk přinesla velký požitek z měkkých, rozplývavých VESELEK. To je teda věc. Výtečná "marmeládovka". Pokud se k těm kyselinám připojí nakonec i dost cukrů, tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  136137138139140>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika