|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 24.8.2021 Málem jsem na ty hrušky zapomněl. Nemůžu dát všemu tolik slunce, proto moje plody zůstávají zbarvené málo, každopádně jsem něco už chutnal a je to klasická lahůdka. Mám v ní naroubované i jiné sorty, například Kozačku stuttgarskou a taky... celý příspěvek > | | Zimaaaaaa, 24.8.2021 Typickým středoevropským létem mám na mysli, že se srřídá teplé počasí s chladným, popřípadě občas prší. Červenec byl pravděpodobně teplejší, srpen nic moc. Co se týče těch rajčat, tak jsem chutnal pár plodů Sweet Milion a jsou výborná, sladká, těžko... celý příspěvek > | |
| | Predčasný opad listov kordia, 24.8.2021 Opadává ledacos. Nejspíš díky houbovým chorobám. Třeba opadaly listy na Hanitě, tam je jasná příčina a to suchá skvrnitost na listech. | | Zimaaaaaa, 24.8.2021 Přece v Pardubicích. Bedýnek s rajčaty už pár bylo. Oceňuju taky tu chuť. Byly roky, kdy byla slabší. Letos krásně slaďoučké Goldkrone, Rubinka, ale i Mandat, aromatická Grandberry, Bejbina, Starty. Se zimou se ta chuť možná zhorší, uvidíme. Na... celý příspěvek > | | Princess nahrada za Suncrest?, 24.8.2021 Ale každopádně včerejší večerní degustace toho plodu vlevo s výsledkem - vynikající broskvová chuť. Ale opravdu jedinečná. Zatím ale slabá plodnost. Jedná se o žlutomasou broskvoň PRINCESS z Klivie Bratislava, stejně jako Jayhaven. | | Švestka Jojo, 24.8.2021 No není to, pane SPCH, žádné novější JAJO, ale pouze staré, málo vyhovující JOJO. Málo vyhovující z hlediska špatné cukernatosti. Moniliová hniloba by se ještě dala ubránit Horizonem, Magnicurem Quick, nebo Prolectusem, horší je to ze špačky, kteří... celý příspěvek > | | Zimaaaaaa, 24.8.2021 Nadávat nebo nenadávat? Mě tyhle poslední dva roky překvapují. Myslel jsem, že budou čím dál větší vedra a sucha, jak strašili. Přitom je počasí jako bylo dřív zcela běžné. Normální středoevropské léto. Samozřejmě na nějaké pozdní broskve to není,... celý příspěvek > | | Flamingo, 20.8.2021 To je zajímavé. Pro mě byla daleko náročnější odrůda ENVOY. Vůbec bych si jí netroufal doporučit do středních poloh. Doporučit například panu PP Flamingo do jeho polohy by zřejmě nebylo správné, jelikož Flamingo pravděpodobně funguje spolehlivě jen v... celý příspěvek > | | Redhaven, 20.8.2021 Ano, blahopřejeme panu PP. U mých Redhavenů k nějakému přechodnému zlepšení došlo a mohl jsem obdivovat tu klasickou jadrnou chuť u některých plodů sousedovic RH. | | Jayhaven, 20.8.2021 Strupovitost peckovin je patrná například na první fotce plodů Jayhavenu v tomto příspěvku. Na druhé fotce je plod poškozený hmyzem. | |
| | Majorita, 20.8.2021 Počasí dozrávání broskví moc nepřeje. Příští týden opět zataženo, chladno, déšť. Díky strašení klimatologů už jsem taková klasická středoevropská léta ani nečekal. S tím focením bleskem to taky není tak jednoduché. Něco je přesvícené, něco zase... celý příspěvek > | | Černý povlak na některých plodech, 20.8.2021 Pravdu má pan SPCH. Jedná se o čerň od mšic. Naopak na mých fotkách srpnových broskví je vidět strupovitost. Jak máte postupovat příště? Zlikvidovat mšice. | | Halehaven, 19.8.2021 Dozrává i královská broskvoň HALEHAVEN. Rozpůlený plod na fotce měl excelentní broskvovou chuť. Ale opravdu excelentní. | | Majorita, 19.8.2021 Dobrý den. Broskve dozrávají, ale počasí je jak na houpačce. Zatažená obloha navíc není nějak zvášť ideální na focení, takže fotky jsou takové, jaké jsou. MAJORITA (Harbrite x Favorita Morettini 3) je tomu přizpůsobená. Je taková, jaká je. Jistě lze... celý příspěvek > | | Flamingo, 19.8.2021 Co tomu říkáš, Jirko? Vyzkoušíš znovu Flamingo? | |
|
|
|
|