Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Holiday, 30.9.2021 Obsahuje fotku
Jak by jste porovnali chuť Spartana a Mac Intoshe? Spartan výraznější, Mac Intosh jemnější ovocná chuť? Otázka, která už byla pokládána vícekrát. Protože mně rouby Loba, Mac Intoshe, nebo Cortlandu rostou slabě, tak se v konkurenci silněji rostoucích... celý příspěvek >
Moniliová hniloba, 29.9.2021
Mi letošní úrodu ze 3/4 na Joju zničila monilioza. I přes čtyři provedené postřiky Pán má zřejmě na mysli moniliový úžeh květů, nicméně já jsem letos poprvé použil proti moniliové hnilobě plodů fungicidní postřik. Výsledek je uspokojivý, zvlášť,... celý příspěvek >
Kterou letní jabloň?, 29.9.2021
Koukám, že jsem používal nesprávný název. Já mám ve zvyku stále něco ochutnávat a Průsvitné letní je vždy tak nějak buď kyselé nebo už moučnaté. A to nikdy netrhám plody ze stromu, ale vybírám si ty spadlé plody, keré by mohly být dobře vyzrálé. Do... celý příspěvek >
Těchobuzická, 29.9.2021
S tímhle hodnocením musím souhlasit, i když vzpomínám, jak se kdysi srdnatě zástával Těchobuzické nejenom Rosťa "Slavík".  U mě mají plody v různé fázi zralosti různou chuť. Zpočátku spíše říznější navinule švestkovou, později čím dál víc... celý příspěvek >
Slivoň Haganta, 29.9.2021
Na nějaké "jalové" jsem taky už narazil, ale jinak si už hezkých pár dnů Hagantou spravuju chuť po Stabley, Joju, nebo nakyslé Těchobuzické. Haganty jsou celkem pevné a dostatečně sladké i mírně švestkové. Celkem to ujde, ale "šípková je šípková",... celý příspěvek >
Rozela, 29.9.2021 Obsahuje fotku
Rozela se na Vysočině osvědčuje. Prozatím dobře a pravidelně plodí, ovoce předčasně nepadá i pěkně vypadá. 
Elena, 29.9.2021 Obsahuje fotku
Jirka chválí Haromu a Jofelu, KUKY si pořídil Presentu. Tak snad lepší nějaké švestky než žádné, jako například tyto ELENY.  
Kterou letní jabloň?, 29.9.2021
Ve výběru letních jabloní mám Mio, Julii a Piros. Člověk nemůže mít ani znát všechno, takže by jiní poradili určitě lépe. Na Vysočině už mně kupříkladu zakázali roubovat do Letního průsvitného jiné odrůdy, jelikož jim zřejmě Letní průsvitné... celý příspěvek >
Slivoň Haganta, 29.9.2021 Obsahuje fotku
Snad jedna z těch lepších pozdních švestek. 
Čistecké lahůdkové, 29.9.2021
 Jinak, ocasné ani žádný ping pong není třeba. Jsem rád, že alespoň na té Vysočině na roubech něco zůstane, tady v Pardubicích jsem toho letos hodně propásl a našel jsem už pak jen shniláky pod stromy. Třeba jsem totálně propásl BEFOREST,. Nemám... celý příspěvek >
Jofela, 28.9.2021
S Jofelou je to taky "čekání na Godota". Až odstraním to protivné Jojo, tak se snad konečně rozroste. Jinak by bylo JOJO optimální. Růstem, plodností, velikostí plodů, ale k čemu jsou všechny tyhle vlastnosti, když nezesládne a nezesládne, i kdyby... celý příspěvek >
Haroma, 28.9.2021
Hanita byla u mě díky studenému srpnu taky dost nakyslá, ale hlavně nebude stačit s cukernatostí na Vlašku z Vysočiny. Tam nebude moct konkurovat. Mně osobně by to až tak nevadilo, ale lidi jsou tam zvyklí na sladší švestky. Haromu už mám třetí, dvě... celý příspěvek >
Švestky 2021, 28.9.2021
To znám. Letos snad zatím nic, ale tady ve městě, mně to připadalo dost divné. Když přiletí hejno špačků, tak je to jasné, jednak řvou a jednak se naklobnuté plody válí pod stromem, ale když zmizí a nikde nic není, tak je to hodně zvláštní. Já se... celý příspěvek >
Těchobuzická, 28.9.2021 Obsahuje fotku
Dne 24.9. 2021, kdy jsou focené tyto plody, byl zralý pouze plod na fotce vpravo dole. Dělá Vám Těchobuzická to samé, že plody zrají takto pozdě a navíc silně nestejnoměrně?
Čistecké lahůdkové, 28.9.2021 Obsahuje fotku
Poštovní schránka na rohu ulice není jen nějaká lecjaká věc, a ty nevybarvené, málo lákavé plody, nebudou také jen nějaké obyčejné zelenáče. Jedno měkčí jablko dává již tušit, že se opravdu může jednat o PRINCEZNU LUISU (Kanada 1860) nebo-li Čistecké... celý příspěvek >
Další diskuze:  126127128129130>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika