Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nová pohroma ořechů se jménem vrtule ořechová, 21.2.2022
Da ist der Wunsch der Vater des Gedankens, Herr Walter. Přání otcem myšlenky. Rád to používá Jaromír Bosák ve fotbale, když se nepovede přihrávka. Soused měl taky podobnou touhu, když pod pozdní třešně umístil slepičí "farmu", ale nepomohlo to.... celý příspěvek >
Nová pohroma ořechů se jménem vrtule ořechová, 21.2.2022
Dobrý den. Máte nějaké nové poznatky k tomuto tématu? Zaslechl jsem nedávno v rádiu diskuzi o vrtuli ořechové. Údajně může být postiženo až 100% úrody. Ocharna je komplikovaná a představuje ošetření insekticidem celého stromu a to několikrát. Na mapě... celý příspěvek >
K čemu je Talent?, 21.2.2022
Dobrý den. Věděl by někdo, kde je ještě možné sehnat TALENT? 
Meruňky 2022, 21.2.2022
Únor není bílý a pole nám tudíž bohužel opět nesílí, ale mě by spíš zajímalo, jaký máte názor na odrůdy meruněk, které zakoupil Radek, a to Bora, Kongat, Anegat, Adrianu, Fardao, Farclo a Davidovu Ulu. Je třeba sázet a roubovat neruňky a psát... celý příspěvek >
Řez broskvoně, 17.2.2022
Perfektní vercajk  Jarní střih broskvoní aneb jak na to? Radkův sad
Meruňky 2022, 17.2.2022
Instruktážních videí, jak pěstovat ovocné stromy je na YT víc než dost, tohle video před obsypanou zářiovou meruňkou mně připomíná videa ČZS z konce 90 let, kde takto představovali například některé odrůdy meruněk a broskvoní. Na tom druhém videu... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 16.2.2022
Pan katoo objevil Radkův sad. Na youtube má plno instruktážních videí. Zaujaly mě dvě. Jak Radek hovoří o nakoupených odrůdách meruněk v ovocné školce. A potom jak hovoří v polovině září před obsypaným stromem meruňky. Nevím, jestli je to Farbaly,... celý příspěvek >
Máme holé ruce?, 15.2.2022
SUBSTRAL CAREO: (E)-N1-[(6-chloro-3-pyridyl)methyl] – N2 – kyano – N1 – methylacetamidin   Pan 81.144 Projevy šarky měla Radka a to i na plodech.Ale jen mapy na pecce a někdy i v dužnině, ovšem chuť byla stále výborná. Potom na... celý příspěvek >
Tak to jsem z toho "jelen". Mospilan nebude a Sanium System je naprd. Takže zase budou "holé ruce". Karate a Decis, které možná škodí užitečnému hmyzu, ale zřejmě neškodí tolik nám, když si jich nikdo nevšímá a nezakazují je. Ovšem taky mám dojem, že... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2022, 15.2.2022
Kde v Polabí? Mám vysledováno, že Kukyho HK je s vegetací pozadu, naopak třeba ČB nebo Frýdeckomístecko je naopak napřed. Dobře se to hodnotí podle fotek, nebo když píšeme například o kvetení stejných odrůd. Mám oba postřiky mědí už za sebou. V... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2022, 15.2.2022
Proč myslíte? Pan Walter aplikuje měď až těsně před květem a je spokojen. Jak říká Radek na tom videu, je třeba požádně opláchnout, nejenom "posoplit".  I tak nějaká kadeřavost stejně bude. Když né hned, tak později, záleží na počasí.
Koukám, že jsem málem zaspal i konec Mospilanu. V prodeji se minulý rok objevil ten SANIUM SYSTEM (flupyradifuron). 
Lepší Signum než střešní latě pana 81.144. Jsem zvědav, jak bude učinkovat na rez hrušňovou. Na suchou svrnitost peckovin byl v Agromanuálu (choroby) uvedena pouze "měď" a v sezóně Talent, jinak nic jiného. Nevýhodou je taky balení Signum a to pouze... celý příspěvek >
Máme holé ruce?, 14.2.2022
A co použít proti rzím a skvrnitostem, když není TALENT? 
Meruňky 2022, 14.2.2022
Milostivě mírná zima je příčinou, že se květní pupeny choulostivých odrůd meruněk prozatím nevysypaly, nebo nezčernaly. Na moniliový úžeh jsem chtěl pro změnu letos opět použít Talent, ale kdo není předem připraven (informován), je později nemile... celý příspěvek >
Další diskuze:  121122123124125>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika