|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Meruňky 2022, 13.3.2022 To jsem z toho jelen, pane 80:167, že nějaká meruňka už kvete, při zdejších zcela zavřených květních pupenech. Odrůdu těžko někdo určí. Možná je to nějaký semenáč (vyrostlý z pecky). | | Meruňky 2022, 13.3.2022 Co se týče počasí, tak se mi zdá, že venkovní vlhkoměr snad ani neukazuje správně, když tam je extrémní hodnota 16%. Ještě bych chtěl upozornit, že některé příspěvky se zasekávají dole a nejdou do přehledu příspěvků, proto je lépe kliknout vlevo... celý příspěvek > | |
| | Kedy stepit stromy?, 13.3.2022 Tak můžete začít. | | Pozdní odrůdy meruněk, 13.3.2022 Dobrý den, paní 175.175. Jsem na tom s Fardaem podobně. Co se týče kvetení meruněk, tak mně tady nejpozději kvetla "falešná" Vesna, která ale nezrála zase tak pozdně, i když možná o něco později naž pravá Vesna. Zhruba v období zrání VP. Rašila i... celý příspěvek > | | Kedy stepit stromy?, 13.3.2022 Záleží na tom jak štěpit? Co máte na mysli? Za kůru jistě ne, na to je brzo. Ostatní způsoby se mohou provádět již od února. | | Meruňky 2022, 13.3.2022 Co se týče mrazu, tak je takový trochu netradiční, respektive k ránu dolů moc nepadá, alespoň tady ne. Z jakých to je důvodů, to netuším. Na východě tomu je jinak, jak jsem koukal do nočních teplot, například na Ostravsku. Přitom je všude celou noc... celý příspěvek > | | Meruňky 2022, 12.3.2022 "Březen bez vody, duben bez trávy". Jak to vidíte, pane SPCH? Oceňuji ještě jednou ostrost fotek pana Waltra a jsem rád, že přispěl i Jirka o Pinkcotu. Vzpomínám, když jsem ho ještě měl, že se jednou kompletně vysypaly narašené pupeny z předjarního... celý příspěvek > | | Švestky 2022, 12.3.2022 Dobrý den. Nabízím k zaslání zdarma nějaké rouby DOLANKY, což je klon Domácí švestky. Minulý rok jsem ji narouboval do rozštěpu na víc míst a všude se ujala. Je mi líto seříznuté části roubů jen tak vyhodit. | | Meruňky 2022, 12.3.2022 Tak tedy znovu dobrý den, pane Jano. Květy jsou stále zavřené, to je hlavní, ovšem má se oteplit a pak údajně začne znovu mrznout. Jak jsem už psal několikrát u Tsunami každým rokem zaschne vrchní část stromku, jinak by rostl dobře. Orangered na... celý příspěvek > | | Fortune, 11.3.2022 Japonská slivoň Fortune se prozatím jeví nadějně. Pokud to ovšem Fortune skutečně je, protože s fotkami z úvodního příspěvku vlákna vzhled i barva dužniny moc nekoresponduje. | |
| | Meruňky 2022, 11.3.2022 Momentální venkovní holomráz -3°C. Řekl bych, že k ránu bude víc (mrznout). | | Meruňky 2022, 11.3.2022 To Španělsko byla nadsázka. Tam kvetou meruňky někdy v půlce února, možná i dříve. Škoda, že nepřidal nějaké fotky pan Mimmo z Bulharska. Stejně jste s tou fotkou překvapil. Já mám květní pupeny u meruněk ještě zcela zavřené, takže ani případný mráz... celý příspěvek > | | Meruňky 2022, 10.3.2022 Máš velký škody, Martine? Tady se nic neděje, jen slunce každým dnem přibližuje kvetení. Nějakých případných -3°C tady momentálně meruňky nemůže "rozházet". | | Prořezal jsem (NE)odborně ořech, 10.3.2022 Já Vás ale chápu, pane. Prostě stíní, tak musí pryč. Když jsem sesazoval Goldrich, tak to byly taky pahýly a říkal jsem si, když odejde, jiných meruněk mám dost. Po dvou letech mám krásné nové "klacky" plné květů a ani moc nepřehustil, jako to dělají... celý příspěvek > | | Meruňky 2022, 10.3.2022 Vyfoceno včera, ale ve Španělsku, ne? Nebo u Mimma v Bulharsku. Já mám všechno ještě komplet zabalené. Tak to jste mě dostal. Ono ale čím dříve, tím hůře. Naopak co nejpozdější kvetení přináší většinou užitek. Studený březen vypadal... celý příspěvek > | |
|
|
|
|