Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2022, 13.3.2022
To jsem z toho jelen, pane 80:167, že nějaká meruňka už kvete, při zdejších zcela zavřených květních pupenech. Odrůdu těžko někdo určí. Možná je to nějaký semenáč (vyrostlý z pecky).
Meruňky 2022, 13.3.2022
Co se týče počasí, tak se mi zdá, že venkovní vlhkoměr snad ani neukazuje správně, když tam je extrémní hodnota 16%. Ještě bych chtěl upozornit, že některé příspěvky se zasekávají dole a nejdou do přehledu příspěvků, proto je lépe kliknout vlevo... celý příspěvek >
Kedy stepit stromy?, 13.3.2022
Tak můžete začít.
Pozdní odrůdy meruněk, 13.3.2022
Dobrý den, paní 175.175. Jsem na tom s Fardaem podobně. Co se týče kvetení meruněk, tak mně tady nejpozději kvetla "falešná" Vesna, která ale nezrála zase tak pozdně, i když možná o něco později naž pravá Vesna. Zhruba v období zrání VP. Rašila i... celý příspěvek >
Kedy stepit stromy?, 13.3.2022
Záleží na tom jak štěpit? Co máte na mysli? Za kůru jistě ne, na to je brzo. Ostatní způsoby se mohou provádět již od února.
Meruňky 2022, 13.3.2022 Obsahuje fotku
Co se týče mrazu, tak je takový trochu netradiční, respektive k ránu dolů moc nepadá, alespoň tady ne. Z jakých to je důvodů, to netuším. Na východě tomu je jinak, jak jsem koukal do nočních teplot, například na Ostravsku. Přitom je všude celou noc... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 12.3.2022 Obsahuje fotku
"Březen bez vody, duben bez trávy". Jak to vidíte, pane SPCH? Oceňuji ještě jednou ostrost fotek pana Waltra a jsem rád, že přispěl i Jirka o Pinkcotu. Vzpomínám, když jsem ho ještě měl, že se jednou kompletně vysypaly narašené pupeny z předjarního... celý příspěvek >
Švestky 2022, 12.3.2022
Dobrý den. Nabízím k zaslání zdarma nějaké rouby DOLANKY, což je klon Domácí švestky. Minulý rok jsem ji narouboval do rozštěpu na víc míst a všude se ujala. Je mi líto seříznuté části roubů jen tak vyhodit. 
Meruňky 2022, 12.3.2022
Tak tedy znovu dobrý den, pane Jano. Květy jsou stále zavřené, to je hlavní, ovšem má se oteplit a pak údajně začne znovu mrznout. Jak jsem už psal několikrát u Tsunami každým rokem zaschne vrchní část stromku, jinak by rostl dobře. Orangered na... celý příspěvek >
Fortune, 11.3.2022 Obsahuje fotku
Japonská slivoň Fortune se prozatím jeví nadějně. Pokud to ovšem Fortune skutečně je, protože s fotkami z úvodního příspěvku vlákna vzhled i barva dužniny moc nekoresponduje. 
Meruňky 2022, 11.3.2022 Obsahuje fotku
Momentální venkovní holomráz -3°C. Řekl bych, že k ránu bude víc (mrznout).
Meruňky 2022, 11.3.2022
To Španělsko byla nadsázka. Tam kvetou meruňky někdy v půlce února, možná i dříve. Škoda, že nepřidal nějaké fotky pan Mimmo z Bulharska. Stejně jste s tou fotkou překvapil. Já mám květní pupeny u meruněk ještě zcela zavřené, takže ani případný mráz... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 10.3.2022
Máš velký škody, Martine? Tady se nic neděje, jen slunce každým dnem přibližuje kvetení. Nějakých případných -3°C tady momentálně meruňky nemůže "rozházet". 
Prořezal jsem (NE)odborně ořech, 10.3.2022
Já Vás ale chápu, pane. Prostě stíní, tak musí pryč. Když jsem sesazoval Goldrich, tak to byly taky pahýly a říkal jsem si, když odejde, jiných meruněk mám dost. Po dvou letech mám krásné nové "klacky" plné květů a ani moc nepřehustil, jako to dělají... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 10.3.2022
Vyfoceno včera, ale ve Španělsku, ne? Nebo u Mimma v Bulharsku. Já mám všechno ještě komplet zabalené. Tak to jste mě dostal.  Ono ale čím dříve, tím hůře. Naopak co nejpozdější kvetení přináší většinou užitek. Studený březen vypadal... celý příspěvek >
Další diskuze:  116117118119120>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika