Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání 2022, 1.4.2022
 Copak o to, pane SPCH,.nohy ať si praskaj, jen aˇvydrží meruňky a broskvoně. Mě by zajímalo, jak to všichni máte s tím kvetením. Třeba tady je v plném květu například Velkopavlovická meruňka, máte jí taky? Bergeron teprve začíná kvést, v... celý příspěvek >
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 1.4.2022
Čím si to vysvětlujete, pane Waltře? Vyšší nadmořskou výškou, kde mrzne více? Přitom celkově je u Vás tepleji, vegetaci máte napřed. I když letos to podle Vašeho Springcrestu není až tak vidět. Mně se pár květů už taky otevřelo.
Velká raná meruňka, 1.4.2022
Pan 81.144 se nehlásí, ale inspiroval mě svojí starou odrůdou meruňky s názvem Velká raná. Zřejmě už několik let jí mají v Uherském Ostrohu, takže si jí tam můžete zakoupit a to i v e-shopu. VELKÁ RANÁ Synonyma: Wahre grosse Frühmarille, Grosse... celý příspěvek >
Rozkvétání 2022, 1.4.2022 Obsahuje fotku
Leden na rampouchy hrál, únor posune den dál, březen trávu tlačí vzhůru, duben barví stromům kůru.
Na borax jsem si nevzpomněl a mám ho tady taky už kolik let. Koukal jsem, že došlo k nějaké úpravě teplot na obě noci. V té první ze soboty na neděli má být víc a v té druhé míň, celkově maximum  -3°C v obou dvou. Odkvetlé meruňky to nedají, ty... celý příspěvek >
"Holomráz" se blíží každou hodinou.. Provedli jste ten základní postřik Championem na rozkvetlé meruňky?
Pan SPCH opět boduje  Mně jeho příspěvky vždy potěší. Ústrojové nekázni květů, tak té jsem se opravdu zasmál.  V sadě skví se jara květ, Martine, a toť vše, myslíš? Tahle psouská zima snad ani nemůže už nikoho bavit. Pan Waltr... celý příspěvek >
Krásné, pane PP II. Mně začíná jen Sagitaria a Maycrest, ale to jsou malé stromky. Je pravda, že ta "placka" koupená jako nektarinka Flavortop taky začíná. Meruňky sice stále kvetou, ale už třetí den "naprázdno", protože přestaly létat včely. Zima.... celý příspěvek >
ULA, 1.4.2022
U Davida, pokud ještě nějaké má. Musela by jste si pro ni ale dojet k Mladé Boleslavi. 
Květy bez korunních lístků, 31.3.2022
Konečně se zase ozval pan SPCH. Jsem rád, že jste se nenechal otrávit. Komu se Vaše veršované příspěvky nelíbí, ať je laskavě nečte. Jednoduchá věc. Ústrojovou nekázeň květů jsem zatím nepozoroval, ale důležitá je po opylení zvětšená blizna, která je... celý příspěvek >
Odruda Sofinka, 30.3.2022
Tohle je asi trochu jiná káva, ale já jsem kdysi koupil také podobnou odrůdu Velkopavlovické s názvem Marlen, ale zatím jen krčím rameny. Takové Harlayne nebo Tardicot měly první plody na stromku podstatně lepší. Jak je vidět na vložené fotografii z... celý příspěvek >
Meruňka - květ - moniliova spala, 30.3.2022
Doufám, že se dá míchat Champion a Signum. Před lety jsem dělal koktejl Talent. Zato, Champion na zasněžený kvetoucí Goldrich. Okvětní plátky sice zrezly, ale meruňky tenkrát byly.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 30.3.2022 Obsahuje fotku
Nedá se nic dělat, vrací se nám zima a znovu se potvrzuje rčení "duben - ještě tam budem", takže hurá za kamna a nejlépe zatopit v kamnech i na zahradě a pěkně přikládat až do rána bílého. Koukám, že nákladné protimrazové svíce už nikdo neřeší. Po... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2022, 29.3.2022 Obsahuje fotku
Jestli máte Syllit, tak to "přetáhněte" Syllitem. Počasí bude kadeřavosti přát. Březen byl sice slunečnější než minuloroční srpen, ale nic netrvá věčně. Vrací se zima.  
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 29.3.2022
Z neděle na pondělí tady -4°C, do té doby bude většina meruněk odkvetlých, takže Champion nebude nic platný. Potěšili jsme se z květů a za rok nashle. 
Další diskuze:  111112113114115>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika