|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
ULA, 6.4.2022 Dobrý večer. Nemám svolení zveřejňovat žádné kontaktní údaje. Zkuste to přes pána ve vlákně Pozdní odrůdy meruněk na poslední straně. | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2022 Také se mně to stalo, pane Milane. V minulém roce jsem to zase risknul už začátkem května. Vzpomněl jsem si na Vás, když jsem letos vyséval rajčata. Vím, že jste mi doporučoval nějaké odolné odrůdy proti plísni, a i když jsem si je tady opět zbytečně... celý příspěvek > | |
| | Fortune, 6.4.2022 Japonská slivka Fortune rozkvétá jako vůbec první švestka tady u mě a to ještě před švestkomeruňkami. Květní pupeny některých švestkomeruněk jsou spíše podobné meruňkám, některé švestkám. Mohl by někdo vyfotit květní pupeny pravé Dapple Dandy? | | Meruňky 2022, 6.4.2022 Nevím, co přinese roub Muscat de Nancy, ale každopádně tento roub a "Vesna s otazníkem" rozkvétají nejpozději. Kdyby tak někdo vyfotil nebo zdělil, jak mu rozkvétá Vesna, byl bych rád. | | Velká raná meruňka, 6.4.2022 Můžete si pro ně a mnoho dalších dojet do Dolních Rakous (Schreiber). Vybral jsem to jen tak kvůli tomu, že jsem slyšel těžkou kritiku, jak na Velkou ranou, tak na Ananasovu. Zastaralé, překonané odrůdy. Vlákno založíte tak, že klepnete na úvodní... celý příspěvek > | | Iziagat, 6.4.2022 První květy červené meruňky IZIAGAT. | | Velká raná meruňka, 6.4.2022 Dobře, že toto vlákno posloužilo nějakému účelu. Nad pahýly si znovu popláčemepopřejeme pánovi alespoň nějakou úrodu v letošním roce a meruňka Velká raná zůstane vypěstovaná zase jen na papíře. Můžete odpovědět na otázku, jestli nejsou staré meruňky... celý příspěvek > | | Kadeřavost broskvoně 2022, 6.4.2022 To jsou všechno "vzdušné zámky: Hypermangan na plesnivé nohy ano, slunce v duši ano, ale jinak je tady oblastní ředitel pro postřiky pan KUKY. Je dobře, že vždycky připomene, co je třeba dělat právě teď, a co právě teď ošetřuje. Ještě jednou postup... celý příspěvek > | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 5.4.2022 Dobrý den, pane Milane. Píšete, že s rajčaty je to stejné, ale to jsem nepochopil. Rajčata si dáte pěkně ven až po "zmrzlejch" a nazdar. To je trošku jiná písnička. Co se týče mrazů, tak HK OK, tady nemrzlo, takže škody žádné. Pan Waltr ještě neví,... celý příspěvek > | | Kadeřavost broskvoně 2022, 4.4.2022 Pěkný příspěvek, pane 62.18. Já se snažím stříkat včas, jak stojí psáno, ovšem je tady zkušenost pana Waltera, který používal měď až před květem a výsledky měl výborné. Mezi lidmi na zdejším fóru panuje panický strach z chemie. Jediným... celý příspěvek > | |
| | Vistarich, 4.4.2022 Výborné, pane 77.145. Škoda, že nemáme Vistarich na porovnání. Byl to asi můj jediný stromek z Klivie Bratislava, které byl hodně špatný, z poloviny černý, sice dole obrazil, ale nakonec to zabalil. Na fotkách tu odlišnou barvu nepoznáme, to samé mám... celý příspěvek > | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 4.4.2022 Koukal jsem podle zpětných teplot na idnes, že nejvíc -5°C bylo z krajských měst v Jihlavě, Českých Budějovicích a Olomouci. V Olomouci dokonce -6°C, tak nevím, co na to říkal pan SPCH na Hané. Jirka s Martinem jsou asi za "vodou", bylo u nich,... celý příspěvek > | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 4.4.2022 Ranní mrazy končí, oteplí se až k 16 stupňům. Obloha ale zůstane zatažená.
Tak první mrazová zkouška je za námi. Když před týdnem hlásil pan "Zákopčaník" (jméno jeho nástupce si nepamatuji), že bude až -10°C tak to nevypadalo dobře, ale nakonec... celý příspěvek > | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 4.4.2022 Koukám, že to nebude tak zlé. Momentálně České Budějovice -3°C a maximum -4°C. To by jste dal i s Championem. | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 3.4.2022 Dobrý večer do Kuřimi. Vy jste mě taky potěšil tou večerní idylkou pod stromem. Je to taková sympatická pěstitelská snaha každoročně se opakující. Co se týče toho posledního videa, tak mě udivuje, že se jim to vyplatí. Tolik vypálených... celý příspěvek > | |
|
|
|
|