Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání 2022, 2.5.2022 Obsahuje fotku
Japonsko "hadr".
Meruňky 2022, 2.5.2022 Obsahuje fotku
...a ukrajinské Bronzovyj, Vynoslivyj a Krasnoscoky Takže sláva Ukrajině, Jirko? Pro Marka jsem vyfotil plůdky Velity zhruba ve dvou metrech, keré přežily. Z dříve kvetoucích odrůd přidám k Jirkově Betince i Candellu. Zbyly dva plůdky ve dvou... celý příspěvek >
Rozkvétání 2022, 2.5.2022
Jinou pranostiku na 30,4, jsem nenašel, jen tuto. Před víkendem jsme přijeli z jara do zimy. Nad Poličkou ještě žádné ovocné stromy nekvetly, maximálně zlatý déšť a myrobalány u cest. Jak já říkám, je tam stále "březen" a jaro dorazí až "zítra".... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 27.4.2022
Nejzbytečnější odrůdou se u mě opět projevil Tomcot. Naprosto největší citlivost na jarní mrazy. Něco zmrzlo i na Lilly Cot, pravděpodobně všechno na Monster Cot, naopak dobře si vedl Delice Cot. Nad dva metry nad zemí bude meruněk dost, třeba i na... celý příspěvek >
Meruňky 2022, 26.4.2022
Co se týče nedávného mrazu a poškození plůdků meruněk, tak jasným favoritem v odolnosti je tady u malých stromků RADKA. Snad žádný poškozený plůdek. Silně probraná je Tsunami, až teď je vidět, že i Wonder Cot, Velita, Sweet Red a odrůda kterou jsem... celý příspěvek >
Pilatka Mospilan koncentrace, 26.4.2022
To je cenná informace, pane 136.83 ze Slovenska. V našem Mospilanu v návodu k použití taková informace chybí. Já používám uvedenou koncenraci na obaleče 1,8 g na 7 litrů vody. Takže, jak je vidět, můžu klidně proti pilatce ještě 3 litry vody... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 26.4.2022
KUKY, takže až v červenci skončí SIGNUM, budeme používat na monilii, suchou skvrnitost a rez hrušňovou ten výborný DISKUSEK? Teda hlavně, co na monilii a skvrnitosti? Přece nemůžou zrušit všechno? Horizon, Talent i Signum. Zbude jen Prolectus? A... celý příspěvek >
Goldrich meruňka, 24.4.2022
Nejsou štavnaté spíše dost suché... Vidíte na fotce v minulém příspěvku, že by Goldrich byl suchý? 
Pilatka Mospilan koncentrace, 24.4.2022
V minulém roce jsem použil na pilatku Mospilan poprvé a bohatě stačila koncenrace 1.8 g na 10 litrů. Jiná balení ani nekupuju. Nevzpomínám si kolikrát jsem stříkal, asi by se to dalo dohledat v nějakém vlákně z minulého roku. Letos jsem stříkal už... celý příspěvek >
A je po meruňkách, 22.4.2022
Pokud nepřide "holomráz" jako tenkrát léta páně 18.5. 2012, tak bude meruněk dost. Takový opovrhovaný Goldrich, ten má úrody velké, zvlášť když byl takto obsypaný květy. Kampak na Goldricha meruňku. 
A je po meruňkách, 21.4.2022
Z "nízkopodlažních" stromků se tváří nejlépe RADKA, která sice ráda zmrzá v předjaří v pupenech, ale v květu a po něm je celkem odolná. Jinak je to celkem dost spálené. Možná ještě Kioto je na tom dobře. Na větších částečně chráněných stromech by... celý příspěvek >
Máme holé ruce?, 21.4.2022
KUKY, takže až v červenci skončí SIGNUM, budeme používat na monilii, suchou skvrnitost a rez hrušňovou ten výborný DISKUSEK? Teda hlavně, co na monilii a skvrnitosti? Přece nemůžou zrušit všechno? Horizon, Talent i Signum. Zbude jen Prolectus? A... celý příspěvek >
A je po meruňkách, 21.4.2022
ČHMÚ vydalo varování před přízemním mrazem na severovýchodní Moravě, takže Jirka s Martinem ve střehu. Tady u mě už některé plůdky začaly tmavnout a postupně odpadnou. Všechno na malých stromkách zhruba do dvou merů nad zemí. Nezjistí se to hned,... celý příspěvek >
A je po meruňkách, 20.4.2022
Tady to vypadá, že se vůbec nic nestalo. A jak u Vás?
Vyžraná očka slivoně, 20.4.2022
Taky jsem dnes objevil jeden stromek s vyžranými pupeny, koupený na podzim. 
Další diskuze:  106107108109110>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika