Příspěvky uživatele - 192.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazování ovocných keřů, 25.4.2022
Dobrý den, jdu si pro radu ke zkušenějším zahrádkářům. Na zahradu bychom rádi zasadili ovocné keře, ale protože se ještě staví dům a finální místo pro ně není ještě "volné", ráda bych je na rok až dva zasadila na dočasné stanoviště a pak přesadila.... celý příspěvek >
Řez jabloně, 30.11.2021
Já jsem taky rád, že jste se na tom takhle shodli a hlavně děkuji za Vaši trpělivost se mnou 😉 Možná ještě tu jednu kosterní větev (na prvním obrázku je to ta úplně vlevo) pritahnu trochu směrem dovnitř, aby nebyla tolik lezata... Něco jsem... celý příspěvek >
Řez jabloně, 30.11.2021 Obsahuje fotku
Toto?
Řez jabloně, 30.11.2021
Jen se zeptám úplně blbě... Co je myšleno těmi věšáky/čípky? Mohl bych vás poprosit o jejich zakrouzkovani na některém z obrázků? Velice děkuji
Řez jabloně, 30.11.2021
Dobrá. A ještě tedy dotaz ke krácení toho terminálu... Musím si dávat pozor a nějak rozlišovat pupeny? Nebo si jen vuberu pupen, který terminál zase pomyslne vrací do osy a strihnu to nad ním?
Identifikace odrůdy + volba podnože pro nový strom, 20.11.2021
No co jsem se zatím díval na sortiment školek na webech tak jsem tuto odrůdu nikde neviděl... Takže jsem nabyl dojmu, že nebude tolik poptavana a tudíž ani nabízená. Takže myslíte že to je tato odrůda? A co ta podnož? Jakou zvolit?
Identifikace odrůdy + volba podnože pro nový strom, 20.11.2021
Podoba tam je, děkuji Kde by se eventuálně dala taková odrůda sehnat? Přeci jen v klasických školkách budou mít zřejmě "proflaknutejsi" odrůdy
Identifikace odrůdy + volba podnože pro nový strom, 19.11.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtel bych predeslat, ze jsem uplny laik a potreboval bych pomoci od zkusenejsich. A) vedel by nekdo o jakou odrudu by mohlo jit na obrazku? - sladkokysela chut, jsou krupave, maji pevnou duzinu - pri kousnuti se maji tendenci... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika