|
Příspěvky uživatele - 96.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Opál, 2.11.2021 Zajímavé je, že Fytos opál nenabízí malopěstitelům, když mu dělá takové promo, ale jiní prodejci ho nabízejí. Údajně je chráněná patentem, tak moc nevěřím, že by ji někdo množil bez vědomí autorů.
Chuťově je to dobré sladké jablíčko, ale je chutí... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy, 28.10.2021 Dekuji, mozna mate oravdu. |  |
|  | Určení odrůdy, 28.10.2021  Přípojuji ještě fotky plodů, které jsou padanky, měsíc uskladněné.
Chuťove mi teď přijdou mnohem lepší, nejsou tak suché, stále poměrně pevné, tentokrát mi přijdou sladkokyselé, docela chutné, se specifickou strukturou dužiny, kterou moderní odrůdy... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy, 25.10.2021  Pomůžete určit odrůdu?
Máme na zahradě starou jabloň, vysokokmen, výška cca 9 m, stáří odhaduji na 60 let, jablka jsou nepravidelné velikosti, na stromě jsou jablka zelená s červenou osluněnou stranou, zralá padající už jsou žlutá i červená barva... celý příspěvek > |  | Podnože pro vysokokmeny + prodejce vysokokmenů, 25.10.2021 Rád bych vysadil na zahradu pár ovocných stromů, jabloně, hrušně a další druhy. Poloha je větrná, kvalita půdy je spíš horší, značně jílovitá. Z více důvodů mám zájem o vysokokmeny, ale takové stromky většinou zahradnictví nenabízí. Když se po nich... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|