Příspěvky uživatele - 136.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vylepšení, 16.11.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, genotyp HL 2x57 pěstuje můj strejda asi 15 let na zahradě, na podnoži jbl.semenáč, podzimní jablko. Plody využívá na mošt a sušením na křížaly. Jak dlouho pěstujete tento genotyp, na jaké podnoži, a jak hodnotíte jeho zdravotní stav-... celý příspěvek >
Jabloň Romance, 19.10.2021
Dobrý den,  zasílám informaci pro zájemce. Jabloň ´Romance´ pouze na podnoži M26 je ode dneška v nabídce Fytos. S pozdravem Mencl
Kterou letní jabloň?, 26.9.2021
Dobrý den, chtěl bych Vas požádat o doplnění hodnocení nových odrůd viz Vas poslední odstavec textu. Popr.i hodnocení nejnovejsich odrůd, které jste si pořídil do této doby.Predem Vam dekuji
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 9.9.2020 Obsahuje fotku
Zdravím všechny zde přítomné, začínám s obnovou starého sadu po dědovi. Proto si pročítám odborné publikace a mimojine mě pátrání po informacích zavedlo i k Vám kde si rad přečtu příspěvky přímo z praxe zkušených sadaru. Již jsem vysadil na podnozi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika