|
Příspěvky uživatele - 136.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vylepšení, 16.11.2021  Dobrý den, genotyp HL 2x57 pěstuje můj strejda asi 15 let na zahradě, na podnoži jbl.semenáč, podzimní jablko. Plody využívá na mošt a sušením na křížaly. Jak dlouho pěstujete tento genotyp, na jaké podnoži, a jak hodnotíte jeho zdravotní stav-... celý příspěvek > |  | Jabloň Romance, 19.10.2021 Dobrý den,
zasílám informaci pro zájemce. Jabloň ´Romance´ pouze na podnoži M26 je ode dneška v nabídce Fytos.
S pozdravem Mencl |  |
|  | Kterou letní jabloň?, 26.9.2021 Dobrý den,
chtěl bych Vas požádat o doplnění hodnocení nových odrůd viz Vas poslední odstavec textu. Popr.i hodnocení nejnovejsich odrůd, které jste si pořídil do této doby.Predem Vam dekuji |  | Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 9.9.2020  Zdravím všechny zde přítomné,
začínám s obnovou starého sadu po dědovi. Proto si pročítám odborné publikace a mimojine mě pátrání po informacích zavedlo i k Vám kde si rad přečtu příspěvky přímo z praxe zkušených sadaru. Již jsem vysadil na podnozi... celý příspěvek > |  |
|
|
|