|
Příspěvky uživatele - 195.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brouček z Melty, 3.10.2021 Dobrý den,
děkuji za tip, ale zdá se, že to nebude on - ten "můj" brouček asi nemá tykadla a krovky má spíše hladké, než rýhované... |  | Brouček z Melty, 2.10.2021  Dobrý den,
z pytlíku Melty se mi v domě vyrojili broučci na obrázku - na délku mají ca. 3 mm, jsou hnědí, lesklí, "tvrdí" a umí létat. Nejraději mají hrubou mouku, ale našel jsem je i v cukru. Neřekl bych, že se těmito surovinami přímo živí,... celý příspěvek > |  |
|  | Název skalničky - oranžový květ, 2.6.2021 Dobrý den,
kdybyste si zobrazil přiložený obrázek, zjistil byste, že je na něm zachycený na několika místech prožraný plastový košíček na cibuloviny z běžného obchodu - ačkoliv se jedná o košíček silnější, na rozdíl od těch spíše "fórovějších" (ze... celý příspěvek > |  | Název skalničky - oranžový květ, 30.5.2021  Dobrý den,
děkuji za radu - jak přibližně vypadá košík/klícka, které myšovití nepřekonají? Dá se něco takového běžně koupit? |  | Název skalničky - oranžový květ, 29.5.2021 Dobrý den,
ano, to bude ono - děkuji. Ale když jsme u té odolnosti proti "myšovitým", není někde k dispozici "katalog" přezimujících skalniček (klidně i cibulovin), na které nelezou myši (nemusí to být vyloženě jedovaté)? Každý rok něco nového... celý příspěvek > |  | Název skalničky - oranžový květ, 29.5.2021  Dobrý den,
minulý rok jsem někde na trhu zakoupil tuto skalničku - jelikož jí přes zimu nesežrali hraboši (jako jednu z mála), je čas se zajímat, co je to vlastně zač - buď bude hrozně jedovatá, nebo bude mít "tvrdé" kořeny. Poradíte... celý příspěvek > |  | Poškození kůry, 29.5.2021 Ahoj,
díky za tip, to bude ono - stačí k dezinfekci nůžek alkohol typu "Alpa", nebo je třeba něco silnějšího? To si ale nejsem úplně jistý, zda bych obětoval :-)
R. |  | Poškození kůry, 17.5.2021  Dobrý den,
na meruňce se mi poslední dobou objevují (na větvích) podobná poškození - nevíte, o co by se mohlo jednat?
Radek |  |
 |
|
|
|