Příspěvky uživatele - 225.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TopTaste?, 14.9.2021
Loni mi právě Toptaste zarodil prvně a hned celkem dost, odlučitelnost 100% a chuť zajímavá, dobrá... proto jsem se těšil na letošek, ale plodů snad 20 a od pecky nejde ani jeden a už se sesychaji a maji tendenci padat, loni to byl pravý opak,... celý příspěvek >
TopTaste?, 13.9.2021
Jestli existuje více klonů Toptaste nedovedu posoudit, ale ten loňský je stále na svém místě i letos, a loni super, letos neodlučitelný... já si spíš myslím, že to nebude v klonech, ale buď v prostředí, které se může i během roku měnit, nebo půdní... celý příspěvek >
TopTaste?, 12.9.2021
Tak mé loňské nadšení z Toptaste je pryč... loni naprostá spokojenost, letos hrůza, všechny švestky přirostlé na pecku, chuť nevalná... jestli se příští rok nevyvede, budu se s ní loučit... Karel
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika