|
Příspěvky uživatele - 28.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
efektní rostliny k vodě, 7.7.2008 Mě se taky letos vyskytly na listech leknínů asi 2 cm dlouhá prosekaná místa. Pak jsem zjistil, že mi to udělala bouřka, kdy padaly kroupy. Takže mě lekníny poškodily kroupy. Je to fakt docela nehezký pohled, vypadá to jako prosekané nožem. |  | Rada ohledně sekačky, 1.7.2008 No já mám motor Tecumsech Vantage 35 a nemůžu si na něj stěžovat. Dříve sem měl motor BaS, který měl spotřebu oleje skoro jako benzíno. U Tecumsechu na jaře, nebo na podzim vyměním olej a je klid, za celou sezonu olej témeř nedolévám. Pro mě je... celý příspěvek > |  |
|  | Likvidace řas v malém jezírku, 14.6.2008  Nemáte někdo zkušenosti s výrobkem Zeolit od Gardeny. |  | Levná filtrace pro malá jezírka (do 1 kubiku), 14.6.2008  Já používám pro koloběh vody pračkové čerpadlo. Pro ovládaní čerpadla používám infraspínač nastavený na nejvyšší citlivost na spínaní při max. intenzitě světla (spíná přes den i v noci) a nastaven na max čas (u použitého typu asi 6 min.) |  | Přesun karasů, 14.6.2008  Díky za reakci. Přesun rybek se mi podařil bez jakékoli ztráty. |  | Pomůže někdo z výběrem motoru, 13.5.2008 Já mám motor Tecumsech Vantage 35 a jsem s ním spokojenej. Sekačku jsem koupil tehdy ještě v Carrefouru. |  | Jezírko v zimě, 4.5.2008 JJ, to je pravda, to je poměrně dobrý způsob, jak pohlcovat pnutí v ledu, já na jezírko dávám dřevěné tyčky a trámy, ty nechám zamrznout a je to v pohodě. Folie mi vydržela. |  | Přesun karasů, 4.5.2008 Poradte mi, kdy mám přestěhovat karasy asi 4-6 cm z domovního akvária, kde byli na zimovišti do zahradního jezírka.
Rozdíl teplot je asi 9 °C, jak dlouho bych ho měl nechat vyrovnávat. Díky za reakce. |  |
 |
|
|
|