Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023
Napadlo na nezamrzlou zem a mrazy nebyly silné. Všechna voda ze sněhu se při oblevě vsákla, což je dobré. To zelenina klidně přežila. Prachový sníh je jeden z nejlepších izolantů. Ostatně každý rok při jarní kultivaci vyhrabu nějakou mrkev, cibuli a... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 17.12.2023
Je to tak, v zimě ve skleníku prostě mrzne. To že květák roste je tím, že košťáloviny, zvláště jarní a salát třeba snášejí poměrně dost nízké teploty. Ale ne furt, že. 
Skudci na pokojových rostlinách, 16.12.2023
Sprchováním rostlinám neuškodí, ale ani mšicím. Sprchoval jsem a dělal různé více či méně neúčinné kejkle. Mospilan zálivkou je jistota.
Skudci na pokojových rostlinách, 16.12.2023
Připravte roztok Mospilanu a rostliny s tím zalejte. Je to systemický přípravek. Když to nebudete jíst, nebezpečí pro okolí je mizivé.
Počasí, 12.12.2023
Vlivy určitě někdo zkoumal. Pokud jde o Barborky, ví se, že nepřemrzlé nerady rozkvétají.
Počasí, 12.12.2023
Tohle je to nejhorší co může být. Pletiva nevymrznou, zůstane míza a zjara to pár mínus desítek roztrhá a bude jako vždy prd.
Betinka🍑, 9.12.2023
Odstup, satane! Vzdal, protože zahrada je v neobyčejně blbé poloze, kde vše teplomilné, pokud není nalepeno na zeď, nevyhnutelně zmrzá. Fotky nebudou, těch pár merulí si koupím. Mimochodem, letos byla taková úroda hroznů, že jsem upatlal i trochu... celý příspěvek >
Olivy v nalevu - bile tecky, 8.12.2023
234.112 : mistr demagog opět perlí. Mám pocit jakéhosi dejavu, jakobych se tu před lety už s někým takovým setkal. Když přestal, měl jsem radost že už je v tahu. Bohužel předčasnou.
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 8.12.2023
Konečně jsme dospěli k nějakému rovnovážnému stavu, když pominu výlevy některých anonymních mamlasů. Jen taková vzpomínka, draselné hnojivo pro brambory kupovali i předváleční sedláci, kteří ničím jiným než chlévským hnojem nehnojili. Bylo to jedno z... celý příspěvek >
234.112: dotaz se netýká mé kebule ale oliv. Něco k tématu nemáte? Například dát záruku, že jim nic není.
Takže jak už jsem psal, stejně všichni včetně tazatelky váme prd o co jde a tady to řešit nelze (vyhodit / sežrat). Výhodou je, že nám se přes monitor z toho blbě neudělá. Mně ale nejde do kebule, proč s tím takové caráty. Je to řádově deseti - sto... celý příspěvek >
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 8.12.2023
Není to tak, že bych se do vás "pouštěl". Ale 159.20 má víc pravdy, podle mého úsudku. On popsal postup vašich experimentů. A jistě víte, že já jsem byl od začátku vašeho působení zde velmi skeptický k výsledkům vašich (pa)výzkumů. A jsem pořád.... celý příspěvek >
Olivy v nalevu - bile tecky, 7.12.2023
Tak to prostě vyhoďte, když se vám to nezdá! Tady to přece nevyřešíme.
Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 7.12.2023
Začínáme konzumovat první úrodu hrušek Nela. Jsou dobré, jen lehce kořeníté. Ale řekl bych, že konference je lepší, jenže podzimní. Slupka tužší, což zimní odrůdy mají. Ale dobré je, že u nás uzraje. Ochutnal jsem i jednoho Admirála, má pro mně... celý příspěvek >
Počasí, 6.12.2023
Mikuláš po ledě, koledník po blátě.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika