|
Příspěvky uživatele - 157.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špendlík, mirabelka či mirabolán?, 16.4.2017 Odpověď jste už dostal o pár příspěvků výš - od srpna až do poloviny září. Proč se tedy ptáte znovu? |  | Mráz, 16.4.2017 Já jsem, zřejmě stejně jako vy, v horší poloze a vše kvete později, takže paradoxně jabloně a slivoně jsou tu relativně víc v bezpečí než v nížinách.
A peckoviny v naší poloze sice sázka do loterie, kdežto v nížinách bude v budoucnu asi téměř... celý příspěvek > |  |
|  | Mráz, 15.4.2017 Přemýšlel jsem o tom, ale 5 nocí po sobě být vzhůru a stříkat nezvládnu. |  | Mráz, 15.4.2017 Se zakrýváním mám z loňska špatnou zkušenost, mnoho pupenů, květů a větviček se polámalo, to už opakovat nebudu. Pro a proti pěstování v nevhodných polohách znám. Moje otázka je pouze o tom, kdo má zkušenost s přitápěním pod stromkem a jak jej... celý příspěvek > |  | Mráz, 15.4.2017 Jenže mrznout má celý týden a svíčka vydrží jednu noc. Dát 1000,- za (nejistou) záchranu těch pár meruněk mi rozhodně nestojí. |  | Mráz, 15.4.2017 Chtěl bych se pokusit příští týden ochránit meruňku, mám ji vedle domu a můžu podnikat mnohé. Svíčky nepřipadají v úvahu, nehodlám dát za 5 dní 1000,- za 5 svíček.
Jedná se o malou meruňku cca 3m výšky, 1.5m průměru. Předpokládám, že v našich... celý příspěvek > |  | Mráz, 14.4.2017 Ale bude to tak zlé
Vývoj počasí v ČR
Tzn. ořechy už raší všude, takže je letos opět po nich, meruňku nevím, jestli má cenu zachraňovat a po několik nocí pod ní udržovat přes noc oheň. Broskev teď začíná kvést, takže taky konec. Snad už pak... celý příspěvek > |  | Rez marhule, 18.11.2016 Musím souhlasit. Za své lektorské paxe, kdy jsem učil nováčky v horoškole, to byl úplný základ. Pokud se prováděla výuka, bezpodmínečně nutně musely být i nepodstatné věci prováděny precizně a kompletně. Ať se učila výuka záchranných technik, uzly,... celý příspěvek > |  | Všechny na jaře vysazené smaragdy mi náhle zvnitřku reziví, 16.10.2016 Nebudou jako lusk. Túje už uprostřed samozřejmě neobrostou. |  | Česnek 2015, 15.10.2016 To já si počkám pěkně až do prosince, dokud nebude hrozit mráz, jako každý rok. Není moc dobré, když česnek vyraší ještě před zimou... |  |
|  | Všechny na jaře vysazené smaragdy mi náhle zvnitřku reziví, 15.10.2016 Ano, je to normální stav, mám to stejně. Túje jsou zelené jen na obvodu, uprostřed usychají. A nejen túje, vlastně všechny jehličnany. |  | Pomalá moruše, 15.10.2016 Jen doplním aktuální stav, kdyby měl někdo podobnný problém - ve spodní části postupně rostlo a sílilo několik výhonů. Nakonec jsem nechal jen jeden, který má nyní už pomalu ke 2 m, odstranil jsem ostatní výhony i původní kmen. Takže jsem ve stejném... celý příspěvek > |  | Dýně a spol. - hodnocení 2016, 15.10.2016 Můžete popsat podmínky, za kterých získáte 10 plodů z jedné rostliny? Jaké stanoviště, jaká půda, jaké hnojení a jaká zálivka. Díky. Já mám vždy maximálně 1 dýni z rostliny, tak bych se rád nechal poučit. Zálivky mám dost, hnojím pouze bohatě hnojem... celý příspěvek > |  | Rozpínavá hokkaido, 20.8.2016 Na teplotě nezáleží tolik jako na vlhkosti. Takže klidně v kuchyni, je-li tam sucho. |  | Pěstování tykví a dýně Hokkaido, 17.8.2016 Aha, takže hnojíte Cereritem a Kristalonem. Pak ale nepište, že dýně nehnojíte!
Já naopak hnojil pouze hnojem a kompostem, a narozdíl od vás nic navíc. Takže možná v tom bude problém. |  |
 |
|
|
|