|
Odrůda rajčete, 7.4.2009 Nevíte, zda existuje odrůda rajčat odolná (nebo aspoň odolnější) proti plísni bramborové. |
 |
Mám je zalít, 3.4.2009 Ahoj je mi teprve 12,ale mám asi 30 kaktusů a po té zimě sem si všimla, že mám dva úplně zhnilé a ten jeden je úplně lehký a pořád se vybluje na strany, ale je jich hodně a musím je zosadit mezi nimi jsou i nenapadené mám je radši co nejdřív... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dendrobium nobile, 24.3.2009 Jak poznám, zda de o teplo či chladnomilnou? Má fialové květy se žlutým středem a rostou z jednotlivých oček-kroužků na tlustém jakoby rákosovém pahýlu. Jsou dost velké. Na štíku je uvedeno dendrobium nobile. Děkuji. |
 |
Vysávání popela z krbu, 3.2.2009 Jěště jeden příspěvek jak to dělám s popelem v krbových kamnech, když se mi to nechce po ránu povysávat.
Mám obyčejné krbové kamna (Romotop), ráno vemu smetáček a smetu popel z roštu do popelníku, pokud zůstanou nějaké větší kousky nespáleného... celý příspěvek > |
 |
Vysávání popela z krbu, 21.1.2009 Nejlepší řešení na vysávání popela z krbu či krbových kamen je zakoupení přímo vysavače na popel-cena cca 3000,-kč. Je také třeba dodat, že je důležité, aby dřevo bylo spáleno co nejlépe, protože jinak na roštu jsou zbytky (kousků) nespáleného... celý příspěvek > |
 |
Grilování - uzení syru, 2.12.2008 1kg sýru eidam 30%.
30dg dietního salámu nebo šunky
Sýr i salám nastrouhat na hrubo, nebo nakrájet na kostky.
Promíchat a vložit do dámske silonové punčochy.
Punčocha by měla byt trojmo aby neprotékal tuk.
Udíme dvě až tři hodiny, dle... celý příspěvek > |
 |
Blecha ze zahrady do bytu?, 7.7.2008 měl jsem taky blechy máme kočku i psa dobrý je biolit proti létajícímu a lezoucímu hmyzu |
 |
Slimáci, 7.7.2008 dávám kolem záhonku roztlučené skořápky a slimáci přes ně nelezou |
 |
Zlatý jilm napaden zelenýmy chuchvalci, 16.6.2008 Zdravím všechny zahradní nadšence a žádám o radu. Letos jsme zasadili mladý Zlatý jilm. Na jaře mu vyrašily krásně zbarvené listy, ale od června je má napadené takovými zelenými, tvrdými, chlupatými chuchvalci..podobné vlašskému ořechu. Vrchní... celý příspěvek > |
 |
Jonsered LM 2147 CMD, 7.5.2008 Dobrý den-chtěl jsem se zeptat, zda náhodou nemá někdo tuto sekačku?
vyhlídl jsem si ji v katalogu prodejce ale při návštěvě na prodejně mi zrovna doporučována nebyla
-nízký výkon motoru
-a prý né zrovna povedený model B&S series 550- kolísání... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jiřiny mi nekvetou, 4.5.2008 Letos poprvé jsem si objednala hlízy jiřin a zasadila teď na jaře. Za jak dlouho by asi měly vyrašit? Děkuji. |
 |
Co dělat s rybami v zimě?, 8.2.2008 Kdy začít na jaře rybičky (karasy) krmit? |
 |