Příspěvky uživatele - 83.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Letní jablko, poraďte, 17.9.2023
Jo, přesně jak říkáte, očesal jsem je, nic ze země, takže rozhodně se nepotloukly a přesto jsou náchylné. 
Letní jablko, poraďte, 16.9.2023 Obsahuje fotku
Ještě foto 
Letní jablko, poraďte, 16.9.2023 Obsahuje fotku
zdravím, opět bych potřeboval radu, jaká je toto odrůda? Nyní se již dá jíst, je dost kyselé, ale hodně šťavnaté.  Díky 
Kadeřavost broskvoně 2022, 3.4.2022
Jako jó, proti gustu žádný dišputát jak se říká. Máte potřebu problémy řešit chemií, tak to tak řešte. Já jdu prostě jinou cestou. Nějaké ochranné lhůty řešit nemusím (mimochodem zamysleli jste se někdy kam ty chemické látky asi tak mizí? Stečou?... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2022, 3.4.2022
Moje reakce byla na přispěvatele, který div neomdlel z toho, že prošvihl termín postřiku. Ubezpečuju ho, že při správně vedeném řezu prostě broskve mít bude a o to tady jde. Rozhodně jsem neměl odrůdu, která by byla kadeřavostí nějak zásadně odolná,... celý příspěvek >
Letní jablko, poraďte, 1.8.2021
Díky za radu, na podzim se na zdejší forum ještě obrátím, těch jabloní tam ještě pár je. Díky. H
Letní jablko, poraďte, 31.7.2021 Obsahuje fotku
Zdravím všechny, potřeboval bych dle fota určit odrůdu jablek, které jsem dnes natrhal v sadu, bohužel předchozí majitel již nežije, aby mi k jednotlivým stromům něco řekl.  Díky H. 
Vertikutator florabest, 26.3.2017
Dobrý den, můžete prosím Vás poradit jak sejmout staré rozbité ložisko z hliníkového pouzdra bez jeho poškození? Je potřeba trocha hrubé síly nebo nějak nahřát? Předem děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika