|
Příspěvky uživatele - 28.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnědnutí listů rajčat, 26.6.2022  3 |  | Hnědnutí listů rajčat, 26.6.2022  2 |  |
|  | Hnědnutí listů rajčat, 26.6.2022  Všiml jsem si že některé konečky listů nabíhají do hnědé barvy.
Z druhé strany není bílý povlak...
Nevíte co by to mohlo být? |  | Postřik na mšice bez účinku na berušky?, 24.6.2022 Zdravím,
nevíte jestli mospilan likviduje i berušky? Či ostatní přirozené nepřátele mšic.
Je list papriky bezpečný pro organismy po nějaké době co list uschne?
Děkují |  | První preventivní postřik proti PB, 22.6.2022 Ještě se zeptám, já si objednal 100ml ortivy... A nějak mi uniklo, že je to kapalné... argh..
Jak to vidíte se skladováním na příští rok? Určitě 100ml nespotřebuju... |  | První preventivní postřik proti PB, 22.6.2022 Co si myslíte o kombinování postřiků? Mám dethane a championa a jeden starý a zkušený zahrádkář odvedle (mě je 24 mimochodem =D, takže jsem greenhorn) mi doporučil, že bych to měl raději stříkat Ortivou.
Tak bych to v dalším termínu stříkl... celý příspěvek > |  | První preventivní postřik proti PB, 3.6.2022 Jsem skoro přesvědčen, že není. PB by měla takové šedozelené fleky a zespoda listu byste viděla bílé chomáčky... |  | První preventivní postřik proti PB, 30.5.2022 Pane Kuky, co plánujete používat po acrobatu? Už ho nelze sehnat napřímo =/ |  | Li-ion aku baterie, dodaná nenabitá, nedaří se mě ji nabít, 24.5.2022 Jako elektronik, baterie by nemělá být nikdy dodána úplně vybitá.
Je možné, že nabíječka baterii nerozpozná, protože její napětí je příliš nízké. V tomn případě je ale třeba provést zásah, baterii vyndat a provést proudový impuls skrze... celý příspěvek > |  | Slimák sem, slimák tam, slimák kam se podívám, 19.5.2022 Pravda, ale říkám si, že další zvířátko už doma asi nechci. Máme jich tu dost =D. Ale děkuju za tip |  |
|  | Slimák sem, slimák tam, slimák kam se podívám, 18.5.2022 Už jsou úplně všude! Mojí jedinou záchranou jsou ropuchy, které žijí poblíž. Doufám, že i letos se zabydlí v mém foliovníku. Všechny slimáky momentálně ručně vybírám a se sousedem je házíme přes plot starostovi na záhon =D.
Jenže ten jeho záhon... celý příspěvek > |  | Do kdy vytrhávat květy paprikám, 13.5.2022 Já se toho upřímně bojím, musím najít nějaký balanc. Minulý rok jsem květy nevyštipoval. Rostlina byla tak 20cm vysoká s jednou větší a jednou menší paprikou. Některé papriky pupeny schodily sami od sebe. Takže dorostli větších rozměrů. No první... celý příspěvek > |  | Do kdy vytrhávat květy paprikám, 13.5.2022 Zdravím, chci se zeptat do kdy vytrháváte paprikám květy? Rostlina by měla být co nejsilnější něž začne plodit. Když vezmu pěstování ve foliáku / nevytápěném skleníku a zrání plodu 3 měsíce, tak si říkám, že cca někdy v červenci bych měl přestat? Jak... celý příspěvek > |  | Uhorková sezóna 2022, 8.5.2022 Zdravím všechny,
přemýšlím jestli už okurky nevysadit do foliovníku. Výhled nočních teplot nabízí nejmenší noční teplotu 6c a a přes den od 10 nad 20C. Denní je za mě v pořádku, sic mám foliovník, ale tě noční, no nevím nevím? Mám to zkusit?
Okurky... celý příspěvek > |  | Papriky 2022, 5.5.2022 Moc vody, moc světla, veliká zima, veliké teplo, problém s živinami...
vyberte si
Já letos měl stejný problém, tipuji, že to bylo zimou. Pod 5C jim nedělá dobře.
|  |
 |
|
|
|