|
Příspěvky uživatele - 135.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 10.8.2022 Já taky. Používám Kalcolit. Obsahuje jen vápník. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 4.7.2022 Ve Svobodných Dvorech už mají postříkáno. Včera. CP i CF. Nálety do lapáků ustaly. |  |
|  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 20.6.2022 A aby to nebylo jednoduché, na dnešek se chytilo 38 samců obaleče jablečného! Minulé dny skoro žádný. Druhý vrchol první vlny. Postřik bude nevyhnutelný. |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 4.4.2022 V HK snad OK. V sobotu Champion + Signum. Meruňky v plném květu. Dnes ráno pomohla i trocha oblačnosti. Podle mě byla horší noc ze soboty na neděli. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 2.9.2021 Cabrio Duo jsem letos koupil 250 ml balení a budu ho mít ještě minimálně na příští rok. Ta dvě 500 ml balení jsou pro známé, větší pěstitele brambor. Ale líbí se mi ten Coragen. Na prostřídání Mospilanu. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 18.8.2021 Aby se zabránilo vzniku rezistence. |  | Ochranná lhůta přípravku KUMULUS WG, 13.8.2021 To je růstová fáze dle BBCH 81. Je to počátek zrání. Dejte si to do vyhledávače ("růstová fáze BBCH"). |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 5.8.2021 V Lounech bych měl už týden postříkáno. Takže hned. |  | Pokus s krmením slimáků, 3.8.2021 Granulax obsahuje repelentní hořkou látku a dávidlo, takže riziko otravy lidí a zvířat je minimální. Také obsah účinné látky je nižší, než byl dříve. To platí i u jiných přípravků. |  | Škůdce nebo plíseň?, 30.7.2021 Bude to nějaká hlenka (houba). Nakypřit, časem zmizí. |  |
|  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 23.7.2021 Tak jsem dnes stříknul o trochu dříve a Integrem (příští týden nebudu mít čas a Integro stejně jednou dojde). Pokud bude vše OK, tak to byl poslední letošní postřik jádrovin proti škůdcům a chorobám. Poslední dny se obaleči jableční chytili... celý příspěvek > |  | Sušení cibule, 22.7.2021 Já ji nechávám na záhoně asi 10 dnů. Za každého počasí. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 16.7.2021 Stejnou. 2,5 g na 10 litrů.
Na včerejšek a dnešek ani jeden CP. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 11.6.2021 A na dnešek ani jeden. |  | Padlí na slivoni?, 11.6.2021 Myslím, že za to můžou mšice (voskovité výpotky). |  |
 |
|
|
|