Příspěvky uživatele - 241.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemocná třešeň, 8.7.2021
Asi úplně nerozumím, co tím myslíte. Jedná se o venkovskou zahradu a starý strom. Myslíte si, že mu chybí voda nebo výživa? Já si to bohužel nemyslím a to díky tomu, že podobný problém, i když ne tak masivní, je vidět i na několika dalších... celý příspěvek >
Nemocná třešeň, 7.7.2021
To mohu s téměř 100% jistotou vyloučit, jedině, že by sama nějakým kořenem dosáhla do nějakého pramenu  Ne, vážně - pozemek je v mírném svahu a nikde na pozemku není mokro. Petr
Nemocná třešeň, 7.7.2021
Dobrý den, bohužel, odrůdu neznám, sázel předchozí majitel... Postřik jsem dělal pouze proti moniliové spále a to na samém začátku kvetení. Měl jsem připravený k postřiku i Talent, ale nakonec jsem ho nepoužil. doplnění: částečně ty... celý příspěvek >
Nemocná třešeň, 6.7.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den všem, letos už snad 4. rokem opět bez třešní, přesto, že květů nezaschlo tolik jako vloni (stříkal jsem proti spále).  Už vloni měla třešeň stejné příznaky viz. připojené fotky, brzy opadávají listy, plody jsou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika