Příspěvky uživatele - 204.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kedy odstrániť pásku?, 26.6.2022
Uz ste začali dávať dole pásku z vrublov?
Suchá skvrnitost listů peckovin, 12.6.2022
Postriekat to teraz championom (med) by bola asi blbosť, či?
Suchá skvrnitost listů peckovin, 11.6.2022 Obsahuje fotku
Je toto sucha skvrnitost?
Lepotica se asi zbláznila, 5.6.2022
Mne lepotica takisto teraz tlačí takéto kvety. Ale pred mesiacom bola krásne zakvitnuta cela. Ale medzičasom mi už skoro celú úrodu zozrala pilatka...
Zvadnute letorasty, 1.6.2022 Obsahuje fotku
Dobrý deň, prečo toto robia niektoré letorasty na mladých stromoch? Je to na hruske aj jabloni.
Kedy odstrániť pásku?, 28.5.2022
Dobrý deň, kedy treba odstrániť resp. povoliť pásku po vrublovani? Stepene 20.3. klasickou kopulaciou (spojkovanim).
Aký je to škodca?, 22.5.2022
Po pitve som zistil že v každom plodiku je malý červík. Zápach som necítil žiadny. A čím sa to malo striekať?
Aký je to škodca?, 21.5.2022 Obsahuje fotku
Dobrý deň, skoro na všetkých plodikoch slivky som našiel malu čiernu bodku. Aký je to škodca?
Kedy stepit stromy?, 13.3.2022
Za koru nechcem robit. Chcem robit spojkovanie alebo platkovanie, neviem ako sa to presne vola.
Kedy stepit stromy?, 13.3.2022
Mozu sa uz stepit (roubovat) ovocne stromy? Oblasť Kysuce 440 m.n.v.
Fungicidne postreky ovocných stromov, 22.9.2021
Zdravím ovocinári, mal by som pár otázok ohľadom fungicidnych postrekov ovocných stromov. Mám v pláne dva jeden na jeseň a druhý na jar. Jeden mednaty - champion a druhy sirnaty - sulka. 1) na jeseň použiť sulku a na jar champion? Alebo opačne? 2)... celý příspěvek >
Žloutnutí a černé tečky na listech, 26.8.2021
A môžu sa stromy v tomto období striekat championom? Aby im to ešte viac neublížilo.
Predčasný opad listov kordia, 26.8.2021 Obsahuje fotku
Kordiu mám druhý rok. Rastie ozaj pekne, len ten skorý opad listov... Môžem ju teraz postriekat championom?
Predčasný opad listov kordia, 24.8.2021
Dobrý deň, neviete čo môže byť za predčasným opadom listov z mojej kordie? Už teraz (koniec augusta) listy začínajú padať. To isté bolo aj minulý rok. Strom inak pekne prosperuje. Nemôže chýbať nejaký prvok v pôde, alebo nie je niečoho veľa?
Hrčka na vrubli, 8.8.2021
Sú to naozaj zbytky steparskeho vosku. Po odmotani pásky som ním potrel pre istotu miesta zrastu.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika