Příspěvky uživatele - 248.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je za kytku?, 23.9.2015 Obsahuje fotku
šup s tou fotkou sem.
Co to je za kytku?, 23.9.2015
Další:-)
Co to je za kytku?, 23.9.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, i já tu mám několik květinek, o kterých nemám tušení, co jsou zač. Poradil by jste mi někdo, prosím? Velice děkuji i za odkaz na internet. Pokud někdo tuší, jak je pěstovat, budu úplně nadšená. Díky.
Kočka na zahradě, 14.7.2013
Naprosto s Vámi souhlasím. Z jedné strany pozemku našeho domu, naštěstí rozlehlého, sídlí rodina rozmnožující nekontrolovaně kočky. Nemocná hladová zvířata hledají už 10 let pomoc jinde. Samozřejmě, zachránce jsem já. Poslední 3 koťata jsem přijala... celý příspěvek >
Zkusenosti s motorky ke grilum, 13.5.2008
Diky za tip, vypada to zajimave
Zkusenosti s motorky ke grilum, 4.5.2008
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s timto motorkem? Ja mam tenhle a i kdyz se na tom maso snazim vyvazit, utahne tak do 5 kg, tak shanim neco silnejsiho. Potreboval bych, aby to utahlo aspon kytu do 10ti kil. Na tom motorku, na ktery se dotazuju, mne... celý příspěvek >
stříhání tůjí, 3.3.2007
chtěla bych vědět jak a kdy se mají stříhat tůje děkujiza odpověd.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika