|
Hrčka na vrubli, 2.8.2021  Dobrý deň, čo sa mi to vytvorilo za hrču na tohtoročnom vrubli? (Na ľavej strane) bolo to skryté pod páskou a je to pri mieste zrastu. |
 |
Aký je to hmyz?, 27.6.2021 Vrbar to nebude ten má len dve čierne bodky na červenej. Bude to tá penodejka. |
 |
|
 |
Aký je to hmyz?, 27.6.2021 Bude to tá penodejka a škodí, živí sa cicanim štiav z mladých letorastov listnatých stromov. |
 |
Aký je to hmyz?, 25.6.2021 Myslíte že roztoče môžu za tie čierne fľaky na listoch? Pomohol by postrek karate? |
 |
Aký je to hmyz?, 25.6.2021  Veľkosť cca 1cm a najčastejšie je na hruškách a jabloniach. |
 |
Aký je to hmyz?, 24.6.2021  Čo je toto za hmyz? Ničí mi to mladé letorasty. |
 |
Fľaky na listoch slivky, 8.6.2021  Poradíte čo to je a ako sa toho zbaviť? Je to na mladej lepotici. |
 |
A co vaše mšice?, 5.6.2021 A po akej dobe zopakujte postrek tím decisom? |
 |
A co vaše mšice?, 5.6.2021 Po akej dlhej dobe sa môže opakovať postrek ovocných stromov proti voskam prípravkom karate zeon? Aby som stromom neublížil. |
 |
Namiesany predjarny postrek, 1.4.2021 Zdravim, kolko vydrzi namiesany predjarny postrek (Mero stefes+ karate zeon)? Niektore stromy by sa uz mohli striekat ale niektore este maju zavrete puky. Vydrzi namiesany cca 2-3 tyzdne? |
 |
|
 |
Třešeň Kordia opylování, 1.4.2021 Ja som ku kordii v jeseni zasadil lapins, (poradili v zahradnictve) tak uvidime.. ale podla tej tabulky to nesedi, tak neviem.. |
 |