Příspěvky uživatele - 204.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrčka na vrubli, 2.8.2021 Obsahuje fotku
Dobrý deň, čo sa mi to vytvorilo za hrču na tohtoročnom vrubli? (Na ľavej strane) bolo to skryté pod páskou a je to pri mieste zrastu.
Aký je to hmyz?, 27.6.2021
Vrbar to nebude ten má len dve čierne bodky na červenej. Bude to tá penodejka.
Aký je to hmyz?, 27.6.2021
Bude to tá penodejka a škodí, živí sa cicanim štiav z mladých letorastov listnatých stromov.
Aký je to hmyz?, 25.6.2021
Myslíte že roztoče môžu za tie čierne fľaky na listoch? Pomohol by postrek karate?
Aký je to hmyz?, 25.6.2021 Obsahuje fotku
Veľkosť cca 1cm a najčastejšie je na hruškách a jabloniach.
Aký je to hmyz?, 24.6.2021 Obsahuje fotku
Čo je toto za hmyz? Ničí mi to mladé letorasty.
Fľaky na listoch slivky, 8.6.2021 Obsahuje fotku
Poradíte čo to je a ako sa toho zbaviť? Je to na mladej lepotici.
A co vaše mšice?, 5.6.2021
A po akej dobe zopakujte postrek tím decisom?
A co vaše mšice?, 5.6.2021
Po akej dlhej dobe sa môže opakovať postrek ovocných stromov proti voskam prípravkom karate zeon? Aby som stromom neublížil.
Namiesany predjarny postrek, 1.4.2021
Zdravim, kolko vydrzi namiesany predjarny postrek (Mero stefes+ karate zeon)? Niektore stromy by sa uz mohli striekat ale niektore este maju zavrete puky. Vydrzi namiesany cca 2-3 tyzdne?
Třešeň Kordia opylování, 1.4.2021
Ja som ku kordii v jeseni zasadil lapins, (poradili v zahradnictve) tak uvidime.. ale podla tej tabulky to nesedi, tak neviem..
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika