|
Příspěvky uživatele - 150.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení rostliny, 15.6.2021 má to jiný listy než křen a ten mi ještě nekvete, kdysi jsem si přivezl nějaký semena z ciziny a poté co je po delší době, letech objevil tak mám za to, že jse m je vyhodil za plot tak jestli to není něco z toho?.nevím
každopádně děkuji, nevím co... celý příspěvek > |  | Určení rostliny, 15.6.2021  dobrý den
prosím o určení nyní kvetoucí rostliny a předem děkuji
|  |
|  | Kvetení štědřence, 24.5.2021 Za jak dlouho po vysazení do volné půdy rozkvete štědřenec? Např. výšky cca 60cm zakoupený v zahradnictví?
Děkuji
|  | Prosím určit cibulovinu, 18.4.2021  Kvete nyní a cibulka je poměrně hluboko. Děkuji za určení
děkuji
Karel |  | Kdo poradí co se mi urodilo na keři, 9.3.2021  Nevím co se mi "urodilo " na keři, viz fota. Asi je to nějaký svinstvo. Děkuji za radu |  | Určení rostliny, 19.9.2019 děkuji,, to bude ono |  | Určení rostliny, 19.9.2019  Takto vypadá |  | Určení rostliny, 19.9.2019 Nejdříve se chci omluvit, že jdu sem neboť nevím do jaké sekce bych s mojí otázkou měl.
Prosím o určení rostliny, která mi vyrostla na záhoně aniž bych jí tam vědomě sázel. Děkuji
Karel |  | Co jí může být?, 26.7.2019 Děkuji za odpověď. Takže šárka. Hm, mám na asi 20a zahradě ještě asi 3 mladé merunky, takže mohu očekávat, že se to přenese. Nakonec, pokud je to přenosné tak může i od sousedů. Každopádně budu stříkat, když ted vím čím a... celý příspěvek > |  | Co jí může být?, 26.7.2019  Máme asi 15 let na zahradě meruňku, která v podstatě nikdy nic nedala. Letos měla poprvé hodně plodů velkých už asi jak velký angrešt a najednou je všechny shodila. Přitom o mrazu nebo nedostatku slunce a vláhy nemůže být řeč. Je i na chráněném... celý příspěvek > |  |
|  | Zasilková zahranictví, 20.11.2016 Letos bohužel online neprodává, mám potvrzeno přímo od pana Zíbala. Také jsem chtěla objednat a čekala až se objeví ikonka košíčku :-( |  |
 |
|
|
|