|
Co je to za rostlinu?, 31.1.2016  přidám lepší foto co je to |
 |
Co je to za rostlinu?, 31.1.2016  Dobrý den co je to za rostlinu |
 |
|
 |
Rozmnožení lísky, 20.6.2015 Nasel jsem 65 stratifikovaých oříšků lísky turecké. Vyklíčily jen 4rostlinky. Zatím rostou.
|
 |
Rozmnožení lísky, 18.10.2014 Děkuji za radu.Chci nasít lísku tureckou a pak se pokusit naroubovat ušlechtilou odrudu.J.Nešpor.K.Hora
|
 |
Rozmnožení lísky, 16.10.2014 jak přesně provádíte stratifikaci. v čem, teplota,jak dlouho.výsev celých oříšku nebo jen jádra.jsem laik, začínám.děkuji. |
 |
Homelite CSP 4518, 27.10.2013 Vysoke otacky " do zblazneni" jsem zazil na dvou ruznych pilach. V obou pripadech byl problem v "plynovem lanku", kde se z ruznych pricin nevracela plynova klapka na karburatoru do minimalni polohy. Pomohla jednou vymena, jednou vycisteni. Tim... celý příspěvek > |
 |
Místo květu listy, 21.2.2011 ostatní orchideje mi kvetou, ale u jedné mám misto květů na několika místech listy nevím zda je mám odštípnout a znovu zasadit, nebo nechat.Děkuji za radu |
 |
Vistárie - přemístění, přesazení, 26.8.2008 Nebojte se, ona pokvete. Mě vykvetla až asi po 10 letech, ale o to více. Jinak dokáže narůt 15 - 20 metrů. Někdy mi v zimě namrznou konce výhonů. Ty pak odstřihnu a jede se dál. Trpělivost. |
 |
Venkovní ibišek, 26.8.2008 Ibišků mám venku již několik let několik druhů. Plnokvěté, jednoduché, různobarevné. Rok co rok pod nimi vyrůstá spousta semenáčků, které po zesílení sázím do květníku a na podzim (září) sázím na určené stanoviště nebo je rozdávám. Nemám s nimi... celý příspěvek > |
 |
Bougainvillea, 4.7.2008 nemáte nejakou fotku té kytky? |
 |
|
 |
Kočka ničí mou práci, 21.6.2008 mam podobny problem a jelikoz mame doma akorat morce tak na kocku hazim koule blata z verandy kdyz mate kvalitni blato bez kamebu a hazite tak aby jste ji netrefili ale zasáhl jí rozprsk bláta tak kocce neublizite mozne je ze se vam prijde v noci... celý příspěvek > |
 |
sršně sršni sršáni a vosy, 21.6.2008 protože sršně nejsou tak agresivní a vzdycky se nak "dohodneme " mám je celkem rád tak na ně chemii nepoužívám jenomže nám bráni ve zbourání dřevníku. nejde se jich zbavit třeba tak ze cele hnizdo vemu a prestehuju jinam(například na půdu)?... celý příspěvek > |
 |
Lilie a denivky, 20.2.2008 láliovka je vhodná na vysadbu ako solitéra, nepotrebuje žiadne vynimočné podmienky a sadí sa tak že sa vykope širšia jama, aby sa korene mohli pri sadení pekne rozprestrieť a zasypať po krčok listov. |
 |
Pěstování Zygopetalum, 21.6.2007 Dobrý den,
dostala jsem nějaký druh orchideje Zygopetalum, ale nemám s pěstováním orchidejí žádné zkušenosti. Mohli byste mi prosím, poradit? Mnohokrát děkuji a přeji pěkný den:-) |
 |
množení a řízkování tůjí, 23.4.2007 Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně řízkování tůjí - kdy je nejlepší období na řízkování tůjí? Poraďte mi prosím, Děkuji
Romana.Peroutova@centrum.cz |
 |