Příspěvky uživatele - 2.237

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Umístění pnoucí růže, 26.3.2017
Slunce na to místo svítí ráno do 10 h a odpoledne asi od 15 hodin. Růži jsem koupila v Polsku bez názvu, jen vím, že potřebuje jasno až polojasno a vzrůst je až 3 metry.
Umístění pnoucí růže, 26.3.2017
Prosím o radu. Můžu zasadit pnoucí růži na severní stranu pergoly? Nikdy jsem růže nepěstovala. Tohle bude má první.
Nemoc jabloně, 17.7.2016
Děkuji všem za rady. Jsem nadšená z těchto stránek. Autor by si zasloužil metál.
Nemoc jabloně, 16.7.2016
Pozemek je v nadmořské výšce asi 400m. Je rovinatý, otevřený a slunečný, půda je spíše jílovitá. Rádi bychom jablka červená, sladká, podzimní, ne na uskladnění. Nejlépe polokmen.
Zlomená bříza, 16.7.2016
Silný vítr nám zlomil asi 5m vysokou břízu v polovině. Vyrostou z kmene nové větve nebo ji máme raději uřezat celou?
Nemoc jabloně, 16.7.2016
Asi máte pravdu. Jabloň vyměníme. Bylo nám jí líto, protože měla hodně jablek a strom je pěkný. Nejsme příznivci chem. postřiků, snažíme se vše řešit přír. cestou. Můžeme nasadit novou jabloň na stejné místo? Poraďte odolnou odrůdu a taky chuťově... celý příspěvek >
Nemoc jabloně, 16.7.2016
Slyšela jsem, že na strupovitost jablek zabírá křemík. Nemáte s ním nškdo zkušenosti?
Nemoc jabloně, 16.7.2016
Bohužel, nevím o jakou odrůdu jde. Na jaře jsme dělali postřik proti červivosti.
Nemoc jabloně, 16.7.2016 Obsahuje fotku
Nejsme žádní zahradníci. Máme tři jabloně a jen jedna z nich už několikátý rok má taková flekatá jablíčka. Poraďte, prosím, čím to je. Děkuji.
Osychání habru, 3.7.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu. Máme živý plot z habrů asi 150cm vysoký. Teď jsme si všimli, že mladé výrustky osychají. Pravidelně plot zaléváme. Nevíme, jestli je to horkem, které bylo nebo jsou stromy napadené? Děkujeme za rady.
Bolestivé uši, 7.2.2016
Asi před měsícem našeho psa bolelo ucho. Pištěl při zahýbání s ním. Když bolest ustala, všimli jsme si, že má za tím uchem místo bez chlupů. Neví někdo, o co se jedná?
Nemoc kůže?, 25.7.2015
Máme 5-ti letého švýcarského ovčáka. Na předních nohou nemá srst, jen růžové fleky, zřejmě otlačené od ležení. Chce, bohužel, ležet jen na holém dřevě. Narůžovělé fleky se mu teď začaly objevovat i jinde na těle. Prosvítají přes bílou srst. Psa tato... celý příspěvek >
Co je těm švestkám?, 25.5.2015
Děkuji za radu. Budu doufat, že další zima bude pořádně krutá. Slepice, bohužel, nemáme.
Co je těm švestkám?, 25.5.2015
Nevzpomínám si na název přípravku a spotřebovala jsem vše. Byl určený na peckovice po odkvětu. Dá se ještě něco dělat, abycho zachránili aspoň něco?
Co je těm švestkám?, 25.5.2015 Obsahuje fotku
A ještě 1 foto.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika