|
Příspěvky uživatele - 102.183
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Traktor špatně startuje, 10.5.2021 Takze boj pokracuje, startér je v poradku. Dnes jsme jen zkouseli co a jak. Kdyz se vytahne svicka tak toci krasne. Kdyz se oddela vicko pro nalevani oleje, strika z toho olej do vysky asi 1 metr, plus jde olej i pres vzduchovy filtr. Kdyz se vrati... celý příspěvek > |  | Traktor špatně startuje, 9.5.2021 Jejda to mi nedošlo, jednou jsem to psal z prace a pak z mobilu. Starter mi kontrolovali v praci (autobusove dilny), ale mam podezreni ze ho jen vyzkouseli naprazdno popr rozebrali a videli ze je cisty a uhliky dobre. Takze ruku do ohne bych za ne... celý příspěvek > |  |
|  | Traktor špatně startuje, 8.5.2021 Včera jsem prosel vsechny spoje, vycistil,prostrikal a nepomohlo. Prijel kolega co dělá do aut, zkusil propojit primo kabely starter s baterkou auta a taky nepomohlo. Pak vyndal svicku a motor tocil jak hodinky. Ve chvili kdyz zacpal diru prstem tak... celý příspěvek > |  |
|
|
|