Příspěvky uživatele - 6.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba foliovník, 6.5.2021
Pane Obo, já z vaší strany vidím, že pouze vymýšlíte teorie (srovnání skleníku s koupelnou), jak by mohlo elektrozařízení ve skleníku člověku ublížit. Prapodivné teorie a dokonce nepodložené napadání ("pochybuji, že máte proudový chránič", "dráždit... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 5.5.2021
Vůbec nechápu, proč tu řešíte nějaké únikové proudy a krytí? Samozřejmě, že ventilátor už z principu NEMŮŽE mít krytí proti vodě. Ale s tím každý, kdo jej používá, počítá, a podle toho jej používá. Prst samozřejmě na živou část skrz mřížku... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 5.5.2021
Přesně tak. 50 sazenic rajčat, která půjdou v květnu ven, se v dubnu domů nevleze. Skleník je ideální řešní. Každý má termostat a zapíná při poklesu teploty pod nastavenou hodnotu, obvykle +5 °C. Při vyhřátí se s určitou hysterezí vypíná. Takže... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 4.5.2021
Tak samozřejmě, že ve skleníku žádná velká vlhkost není (aspoň v tom mém) a ventilátor používám už několik let bez jediného problému či koroze. Díky tomu mám jednoduše a automaticky pořešeny jarní mrazy a nemusím se u nic složitě starat a vymýšlet... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 4.5.2021
Samozřejmě, že ventilátor řeší na jaře naprosto vše a řešení s fermentující trávou či prolíváním vodou jsou jednorázová a zbytečně složitá. Mám ve skleníku vysazeno od konce března a nemám problém. Teplo uvolněné z rostlin je samozřejmě nesmysl,... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 3.5.2021
Když máte při -2 °C uvnitř + 6 °C, tak v tuto roční dobu se dostat pod 0 je nemožné! Já provozuji skleník od začátku dubna a trvale tam je teplovzdušný ventilátor. Občas se zapne v noci, mrzne-li hodně. A skleník samozřejmě zalívám ručně, takže... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 3.5.2021
A pro vás je problém umístit do skleníku teplovzdušný ventilátor za 200 Kč? Nastavit spínání se dá při pár stupních nad nulou a případný mráz s přehledem vyřeší. Rozhodně by mě ve skleníku nenapadlo váhat nad výsadbou koncem dubna, kdy o rostliny... celý příspěvek >
Rouby jabloně, 1.5.2021
Samozřejmě, že to je brnkačka a většinou 100 % úspěšnost. Jediné, na čem záleží, je, jestli děláte 10 roubování nebo tisíce. Ale to snad u jakékoli činnosti. Zrýt 2 m2 je brnkačka, po zrytí 200 m2 toho máte plný zuby.
Cesmína a opadávání listů, 4.6.2008
Dobrý den, koupila jsem si cesmínu obecnou (IIex aquif. "Argenteomarginata"), dle vašich rad má propustnou půdu a rašelinou jsem nešetřila. Zasadila jsem ji na místo, kde je dost slunce, ale zastínila jsem ji keřem a plánuji ještě zástěnu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika