|
Příspěvky uživatele - 246.215
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký keř podél plotu, 12.4.2021 Resil jsem podobnou vec minuly rok a vybral muchovniky. A je v nich docela na vyber muzete zvolit odrudy, ktere jsou vice na jidlo a chutnaji lepe(pry nejlepsi odruda "Martin") nebo na efekt hezky kvetouci Muchovník Lamarckův. |  | Rozkvétání meruněk 2021, 10.4.2021 To zahradniceni je u nas fakt tezky, naprosto by nam prospelo globalni oteplovani. :) Na svete jsou oblasti, kde to neklesne pod 25 stupnu a srazek je tam 10krat tolik. Nekde v Thajsku sklizi ryzi 4krat rocne, pestujou veci, okterych si muzeme nechat... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 28.3.2021 Milan HP, ja to s tim stanem jeste nevzdavam, ted kdyz jsem tam poridil dalsi ventilator a otevru okno, tak je kolem 22 stupnu, coz uz neni tak spatne, ne? :) A svetlo tam je silene, kdyz tam chvili pracuju, tak jsem skoro oslepeny, coz... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 27.3.2021 A planuju novy vysev rajcat. co mi lidi poradite? Me se na rajcata neosvedcily ty jiffy ani papirove kvetinace. Planuju to dat do normalni vysevni misky a pak presadit do plastoveho kvetinace, Nebo byste dali seminko primo do kvetinace? |  | Rajčata 2021, 27.3.2021  Tak ja jsem teda upravil ventilaci v tom stanu, zmenil svetla na plnospektralni, i teplota je uz kolem 24. A prijde mi, ze to tam docela prospiva a ze bych mohl davat do skleniku neco, protoze je tam uz moc plno. Nebo jeste brzy? Mate nejake tipy na... celý příspěvek > |  | Rajčata z obchodu - zajíc v pytli, 25.3.2021 Docela zavidim tem zemim na jihu, kde muzou pestovat cely rok rajcata venku, ci maximalne vyuzit foliovnik. To musi byt super neresit mrazy a zahradnicit cely rok. A pestovat skoro cokoliv. Jediny problem tam obcas muzou mit s vodou, ale to asi pro... celý příspěvek > |  | Rajčata v kyblících, 24.3.2021 No co jsem koukal do srovnavacu, nejlevneji se to plastove vedro 12l da poridit za 23Kč. No kazdopadne jak jsem psal ono vyhodne vychazi ty obrovske textilni kvetinace 60l nebo 100l, na nemeckem Amazonu tak okolo 150Kč a postovne zdarma od 1000. |  | Rajčata v kyblících, 22.3.2021 Milan HP: A co rikate na pestovani rajcat v textilnich kvetinacich? Evidentne se docela vyznate, tak jestli s timhle mate zkusenost. Nekdo to docela chvali, ze je to dobre pro rozvoj korenove soustavy, ze to je vzdusnejsi a rajcata lepe rostou,... celý příspěvek > |  | Žloutnutí a usychání listů rajčat, 20.3.2021 Milan HP: Muzu se jen zeptat, jak myslite tu skodu na sazenickach tim postrikem? V cem to vadi, kdyz se pouzije nejaky ten Acrobat, Dithane, nebo co se doporucuje na rajcata? A co kdyz se tvori takovy ten bily povlak na zemine, je to v urcite mire... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 19.3.2021 Hnojeni tech sazenic jsem zatim moc neresil, A kdy doporucujete s tim kristalonem zacit, mam tam davat i tu slozku s vapnikem, jak ma kristalon pro rajcata? |  |
|  | Rajčata 2021, 19.3.2021 No je to takovy spis experiment. Vse je v supresivnim substratu pro vysev a jenom nektere ty zdroje svetla jsou ruzovomodre, ale uz bych porizoval jen ty plnospektralni, v tech ruzovomodrych neni nic moc videt. Ja myslim, ze tam byl problem s... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 19.3.2021  Ja jsem teda ty sazenice doma postrikal pripravkem Dithane, doufam, ze to neni moc jedovate, kdyz to pestuju doma :) Nebo je ten peroxid lepsi na sazenice? Cim to lidi osetrujete jeste? Jo a nevadi, ze po tom postriku zustaly... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 18.3.2021  Lidi, potreboval bych poradit. Letos poprve pestuju sazenice rajcat a protoze nemam vhodne okna(jsou to takove ty stare drevene dvouokna, ktere moc netesni a neni tam moc mista na parapetu), tak jsem si poridil pestebni stan a do nej dal osvetleni,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|