Příspěvky uživatele - 63.94

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 29.4.2021 Obsahuje fotku
Zatím nemohu říct úspěch, ale vyvíjí se to dobře, alespoň odrůdy Aalsmeer a Walcherin Winter 5. V tunelu pět Aalsmeer a čtyři Walcherin. Aalsmeer přežili i pod netkanou (na druhém obrázku), vlevo jeden pod NT 19 g/m2 a vpravo dva pod NT 50 g/m2).... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 9.3.2021 Obsahuje fotku
Jako každý rok začínají u mne problémy, kam to všechno dát.            Vladimír
Setí pórku do truhlíku, 9.3.2021 Obsahuje fotku
Já jsem toho 24.2. vysel ty své velké cibule (Globo, Kelsae a tu italskou bílou), teď už je mám vyklíčené za oknem a jen čekám do pátku (kdy přestanou ty mrazy) a dám je do tunelu na zahradě. Mám taky tu cibuli Bajkal (byl to dar od společnosti,... celý příspěvek >
Ranná výsadba rajčat do skleníku, 9.3.2021
Pěkné a poučné.            Vladimír
Doroste paprička?, 9.3.2021
Já zalívám jen zvrchu. Nikdy jsem žádnou plíseň na povrchu neměl, ať už jsem používal jakýkoliv kupovaný substrát nebo jen kompost za zahrady. Je třeba zalívat až tehdy, když je povrch suchý, spíš později než dříve.Zalívání zvrchu se lépe kontroluje... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika