|
Příspěvky uživatele - 234.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Farely - Farbaly - Farhial, 28.8.2017 Maďarská a Velkopavlovická netrpia chrastavitosťou preto netreba robiť žiadne postreky. |  | Hargrand, 25.6.2017 Pán Hlavatý máte krásne plody na Hargrande. Ako je na tom Hargrand v porovnaní s Velkopavlovickou s odolnosťou na jarné mrazy, moníliový úžeh a moníliu plodov? Čítal som o nej že vraj menej plodí, ale je údajne odolná na hubové choroby. Ako je to s... celý příspěvek > |  |
|  | Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 24.1.2017 Mystifikácia? Možno. Alebo...? IH |  | Prevencia zlomenia konárov, 15.7.2016 SPCH - fotky sú aktuálne, fotené dnes. S tým predlžovaním latiek som trochu impovizoval, ale práve dnes som doniesol vyhovujúce (kamarát robí nový krov-spústa latiek zo starého k dispozícii), tak to bude O.K. Ešte snáď dodám, že pri vyväzovaní občas... celý příspěvek > |  | Prevencia zlomenia konárov, 15.7.2016 Áno, aj u mňa ak sa sa niečo zlomí tak je to väčšinou slivka. Prebierku sliviek tiež nerobím, veď kto by sa s tým hral... Raz sa mi odlomil hlavný kostrový konár na Rubinole, strom to veľmi poznačilo a odvtedy si dávam dosť pozor, aj pri prebierke... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|