Příspěvky uživatele - 29.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - puchýřky na stonku, 4.5.2021 Obsahuje fotku
Ještě detail na stonek.
Tak teď
Rajčata - puchýřky na stonku, 4.5.2021
Ještě foto listu
Dobrý den, u pár rostlin rajčat (tornádo, uragan) se udělaly na stonku a řapíkách listů bílé suché puchýřky. List za několik dní odpadne, stonek jakoby zdřevnatí. List má barvu světle zelenou až žlutou.. Než ty sazenice výhodím, tak se chci zeptat,... celý příspěvek >
Paprika nasadila květy - je to brzy?, 23.4.2021
Na kšeft to nemám. Jsme trochu větší rodina a když mám zahradu, tak ji využívám naplno a je to pro mě i relaxace. Ubrala jsem rajčat (dřívější roky jsem pěstovala okolo 140 rostlin rajčat všemožných druhů) a letos zkusím ty papriky. Nebudu to nějak... celý příspěvek >
Paprika nasadila květy - je to brzy?, 21.4.2021 Obsahuje fotku
Květy jsou asi ve fázi poupěte - je to "malá kulička na stopce" schovaná v listech vrcholu rostliny. Nedokážu to lépe popsat.
Paprika nasadila květy - je to brzy?, 21.4.2021
Díky všem.  Letos chci jenom zkusit pěstování paprik. Když to nepůjde, tak to nepůjde. Až papriky povyrostou a květy se budou dát vyštípnout, tak je vyštípnu. Ale na nějakých rostlinách je nechám a uvidím, co se bude dít. Papriky mám v... celý příspěvek >
Paprika nasadila květy - je to brzy?, 20.4.2021
Dobrý den, Letos poprvé jsem chtěla zkusit pěstovat papriky - jsem ze Znojma. Odrůda je corno roso.Vysela jsem je 5. března a 30 března přesadila. Nemám skleník, takže na záhon (z jedné strany je kamenná zeď) půjdou asi až po zmrzlých - pokud... celý příspěvek >
Vápnění vs pěstování rajčat, paprik, 10.3.2021
Dobrý den, potřebuji se zeptat zkušenějších. Na podzim jsem zapoměl na vápnění zahrady. Před týdnem jsem dolomitickým vápencem vápnil trávník (hodně mechu), meruňky (cca 70 g na m2) a také jsem "lehce pocukroval" záhony, kde pěstuji rajčata a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika