|
Příspěvky uživatele - 12.220
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spor se sousedem, 14.4.2021 Uvědomte si prosím, co jste nám již ve skutečnosti sám sdělil. Jinými slovy co jste řekl:
- Nehlídá si dostatečně svoje práva a když je já nevědomky (snad) poruším, otravuje abych sjednal nápravu. Pokud se mu postavím, začne chtít i víc než na co... celý příspěvek > |  | Spor se sousedem, 12.4.2021 Už samotná existence příslušného zákona vás vůbec neopravňuje k tomu, aby jste vyžadoval jakékoli zdůvodňování jeho důvodů. Prostě máte respektovat zákon. Ten zákon existuje jako záruka ochrany oprávněných zájmů všech jednotlivců. Nesnažte se cokoliv... celý příspěvek > |  |
|  | Rozkvétání meruněk 2021, 12.4.2021 Rozhraní středních a jižních čech, n.v. 433m, VP na větrném prostranství, kmen stíněný z jihu tůjemi (déle zamrzlá zem), stáří 5let (zatím si neškrtla). Hargrand v blízkosti jižní strany obývaného domu stáří 4roky (jeden úrodný rok).
VP letos... celý příspěvek > |  | Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 5.4.2021 Pokusy s tou infračervenou žárovkou letos už bohužel nestihnu, ale půjdu do toho. Teď jsme už v kritické chvíli, kdy po teplém týdnu meruňka začíná rozkvétat a přichází patrně dvoutýdenní ochlazení včetně mrazů i pod -4°C. Čas už na přípravu nemám,... celý příspěvek > |  | Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 25.3.2021 Mluvilo se tu také o různých zdrojích tepla vložených do koruny meruňky.
Zkoušel někdo infračervené žárovky?
Dělají se už od 50W a jde o teplo nesené infrčerveným zářením, tedy i klidně skrz ledový vzduch na větší vzdálenost. Prohřívá až to,... celý příspěvek > |  | Meruňka kvete, 14.3.2021 Rád vidím aktivní odpovědi a děkuji za ně. Můžete nám pane Walter povědět, o jakou dobu tak vaše meruňka na severní straně vykvétá déle? Já mám stromek, který bude letos nasazovat třetím rokem, loni ale neměl šanci když přišly asi týdenní celodenní... celý příspěvek > |  | Meruňka kvete, 14.3.2021 Pročetl jsem celou diskusi a nenašel nic o jedné myšlence k ochraně před pomrznutím. Podělím se tedy o svoji myšlenku.:
Podle mého mínění velkou měrou spouští aktivitu meruňky vícedenní vyšší teplota ovzduší a možná i o něco více i prohřívání... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|