Příspěvky uživatele - 165.223

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 28.7.2021
Dobrý den, můžete, prosím uvést, kde pěstujete? U mě (Střední Čechy) letos úplná katastrofa, plíseň jako nikdy, stále prší. Snažím se nepoužívat chemii, i když letos jsem jednou musela použít Ortivu, protože bych jinak nesklidila vůbec nic. Moc by... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 24.6.2021
Děkuji za informace, přihnojím a uvidíme. Ve středu rostliny jsou jemné lístky, růžička zatím žádná, ale třeba je brzy. Blanka S.
Předpěstování košťálovin, 23.6.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím, jak poznám, že vyslepl květák? Mám velké rostliny, ale po růžici ani památky. Možná jsem jen netrpělivá, vloni jsem pěstovala květák poprvé a vše proběhlo v pořádku. BlankaS.
Kanadská borůvka - prosím o názor, 16.5.2021
Borůvky potřebují hnojivo vhodné pro kyselomilné rostliny, takže je možné, že jim výrazně vadí nějaká složka v kristalonu start. Pokud byste rostliny přesazovala, určítě je třeba mít vhodný substrát pro tyto rostliny (např. na rododendrony) a... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 5.4.2021
Děkuji za odpověď. Kupovala jsem ji na německém eshopu, ostatní zatím vše vzešlo, tak mi to bylo divné. Asi špatná várka. Za rok se zkusím poohlédnout někde jinde. Blanka S.
Rajčata 2021, 4.4.2021
Dobrý den, maglia rosa mi nechce vzejít, ostatní druhy rajčat vzešly bez problémů. Má nějaké speciální požadavky, nebo bude jednoduche vysvětlení, že jsem si koupila špatná semínka? Poradíte?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika