Příspěvky uživatele - 94.165

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odumiraní větví, 6.2.2021
Suchou dírkovitost byste poznal za vegetace. Na bakteriózy toho moc není. Kromě měďi. Za vegetace lze proti bakteriózám použít Fosetyl - Al. Ten je dostupný jen v přípravku Magnicur energy(=Previcur), ale brzy skončí.
Aku teleskopické nůžky na větve parkside, 5.2.2021
Váhově jsou shodné s pneumatickými Campagnola star 50, s kterými jsem byl schopen dělat celou směnu. V.
Určení odrůdy, 28.1.2021
Podívejte se na odrůdu Spencer.
Pomůcka pří výběru jádrovin, 26.1.2021
Tyto plakáty jsou volně ke stažení na stránkách OÚ.
Impregnace dřevěných sloupků na plot, 24.1.2021
Spodek sloupků se dřív máčel v karbolineu. V dešní době se dřevěné konstrukce tlakově impregnují.
Poznávačka, 22.1.2021
Je to klasický zahradnickobotanický bordel. 'Hummelo' je odrůda bukvice lékařské. Stachys monieri je jiný druh. V.
Kdy ořezat vlašský ořech, 20.1.2021
No založit korunu ořešáku v 80cm je dost neortodoxní přístup. Obvykle se ale ořešákům koruna zakládá nad podchodnou výškou (2m). Počítejte s průměrem koruny okolo deseti metrů.
Třešeň - prořezání (úprava tvaru koruny), 7.1.2021
Tady už není cesty zpět. Všecky chyby výchovného řezu neodstraníte. Musíte jít cestou kompromisu.
Rostlina vhodná do volného prostoru v gabionovém plotě, 2.1.2021
Jo chápu máte rádi minecraft. Jsou různá další řešení. Truhlík lze celý zahrabat do štěrku (i okolo rostlin). Do gabionů lze i zahrabat kapkovací hadici. Možná by to daly některé borovice (čarověníky).
Rostlina vhodná do volného prostoru v gabionovém plotě, 1.1.2021
Bych tam dal kanára. Je to hodně extrémní prostředí vhodné tak pro netřesky, nebo kaktusy. V areálu nemocnice V HK jsem viděl gabiony popnuté břečťanem a bylo to moc pěkné. Truhlíky s kytkama se musí v létě minimálně ob den zalívat, narozdíl od... celý příspěvek >
Jabloň, 29.12.2020
Kořeny se umí nasoukat mezi cihly v podezdívkách a základech starých domů. Kabelům, Pe trubkám a betonovým skružím obvykle nic neudělají
Otázky pre skúsených záhradkárov, 22.12.2020
Ad 5 Samozřejmě ne každá hniloba je zdraví škodlivá. Problematické je především Penicillium. Produkuje patulin. Takže jak na ovoci, nebo zelenině uvidíte tzv. modrou plíseň určitě to nejezte. Na jablkách se před vybarvením projevuje jako měkká... celý příspěvek >
Otázky pre skúsených záhradkárov, 22.12.2020
O velikosti plodu rozhoduje jak genetika, tak agrotechnika. Co se týče Kordie, která je domnantní odrůdou, tak při mírném řezu a dobrém opylení udělá plody 24+. Když se jí hodně pomůže udělá 26+ což je finančně zajímavější. No a pokud to pořádně... celý příspěvek >
Otázky pre skúsených záhradkárov, 22.12.2020
Odrůdy třešní jsou různě vzrůstné. U višní je rozdíl ještě markantnější. Třešně se v komerční produkci řežou opravdu hodně. Průměr plodu výběrové Kordie je 28mm +. To naroste jen na mladém silném dřevě. U třešní se nevytváří "klidný strom".
Uchovávání roubů, 21.12.2020
Ten skelp je podle mých zkušeností nejhorší možnost. Myslím takový normální skep s teplotou okolo 8°C a uskladněnými jablky. To už radši udělejte malý krecht (zakopaná odpadní roura na severní straně domu). V.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika