|
Příspěvky uživatele - 43.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stálezelené trvalky, 26.3.2021 Šalvěj a šanta je můj favorit, pak mám v plánu levanduli, nějaké trávy.Rododendrony tu mám dva, nějaké vzrostlé buxusy... Děkuji za odpověď 🙂 |  | Stálezelené trvalky, 23.3.2021 Děkuji, zkusím to omrknout:) |  |
|  | Stálezelené trvalky, 22.3.2021 Dobrý večer, prosím o radu s výběrem trvalek.Plánuji založit tři menší záhony.Každý jinak orientovaný.Jeden v naprostém stínu, na druhý svítí sluníčko celé dopoledne a na třetí celé odpoledne.Ráda bych zkombinovala nějaké trávy, kvetoucí trvalky a... celý příspěvek > |  | Zahrada Morava, 22.3.2021 To tam je ale až ode dneška.Před týdnem tam žádné oznámení nebylo.No, nechám se asi překvapit 😁 |  | Zahrada Morava, 22.3.2021 Objednala jsem si právě minulou neděli stromek, přišla mi automatická zpráva o zpracování objednávky.Vzapětí jsem poprosila o změnu zboží (stejná cena) a už nikdo nereaguje.V pátek nejpozději měli zásilku odeslat, žádná zpráva... Ještě že jsem... celý příspěvek > |  | Zahrada Morava, 21.3.2021 Dobrý večer, máte někdo aktuální zkušenosti s tímto zahradnictvím, eshopem?
Děkuji všem |  |
 |
|
|
|