Příspěvky uživatele - 158.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rez marhule, 12.3.2023 Obsahuje fotku
Dakujem, ešte by mi pomohlo načrtnúť - kde mám zakrátiť kostrové konáre, prípadne ktorú časť rozvetvenia zakreslenú na obrázku ako upraviť. Ako píšete, je tam toho veľa a neviem či mám niečo odstrániť celkom. D.B.
Rez marhule, 11.3.2023 Obsahuje fotku
 Korunka bola založená so stredníkom a 4 kostrovými konármi. Pravda je, že boli asi 2 v ostrom uhle ku stredníku.  Pridám další pohľad.
Rez marhule, 10.3.2023 Obsahuje fotku
tu je obrázok
Rez marhule, 10.3.2023
ešte pridám jeden pohľad
Rez marhule, 10.3.2023 Obsahuje fotku
 Dobrý deň, poradíte mi ako mám ostrihať marhuľu vysadenú v jeseni 2021? Jedná sa o odrodu maďarskú na podpníku myrobalan. Ďakujem za rady, nie som odborník, ale snažím sa. Príroda nado mnou víťazí.
Rez čerešne po vysadení, 28.4.2022
Dobrý deň, pre upresnenie, na tom konári čo ste tam nechali odpočítam zvrchu tie pupeny a ked vyrašia budem z nich vyberať. Ostatná pupeny pod nimi odstránim a konáre podľa nákresu tiež.Ďakujem.
Rez čerešne po vysadení, 28.4.2022
Dobrý deň,tá opora sa už rieši, nakoľko bola robená v mojej neprítomnosti.Dodatočne naprávam chyby.No s tou korunkou si neviem rady.Takto mi to prišlo s e-shopu.
Rez čerešne po vysadení, 27.4.2022 Obsahuje fotku
 Dobrý deň,poprosím o radu ako upraviť korunku na čerešni Lapins podpn.colt.Vysadená bola na jeseň 2021. Na korunke na obr. mám vo vrchnej časti buď 3 kostrové konáre, ale chýba mi stredník, alebo jeden konár určím ako stredník a ostanú mi len 2... celý příspěvek >
Rez po vysadení marhule, 19.3.2021
Všetkým ďakujem za rady, každý názor je pre mňa užitočný.Použijem dlahy na úpravu odklonu, nakoľko sa mi to zdá pre mňa istejší postup.
Rez po vysadení marhule, 18.3.2021
Čo mi odporúčate urobiť? Ja som z počiatku zvažovala aj kotlovitú korunu ako sa reže pri broskyniach. Nakoniec som ponechala stredník, no tie kostrové konáre zvierajú ozaj ostrý uhol.Nemám skúsenosti a nechcem urobiť chybu hneď pri výsadbe.Ďakujem
Rez po vysadení marhule, 17.3.2021
Ďakujem, ten dvojitý sektorový rez spočíva v tom, že letorast z vnútorného púčika následne odstrihnem a ponechám vonkajší, ktorý vyraší smerom von? Ak áno, kedy sa táto úprava má urobiť?   
Rez po vysadení marhule, 15.3.2021
S tou dĺžkou som si nebola istá, určite ich skrátim a kmen previažem.Ranky som ošetrila. Miesto štepu som nechala približne 10-12 cm nad povrchom. Ano, vzadu vľavo mám posadenú figu.Ďakujem 
Rez po vysadení marhule, 15.3.2021 Obsahuje fotku
 Dobrý deň,vysadila a ostrihala som maďarskú marhuľu asi pred 5 dňami. Poprosím Vás o radu či mám voľačo ešte upraviť, nakoľko som si s tým veľmi nevedela poradiť. Ďakujem.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika