|
Příspěvky uživatele - 5.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 24.3.2021 Za týden má být k 20 °C. |  | Je lepší očkovat nebo roubovat?, 21.3.2021 Já mám rozhodně lepší zkušenost a úspěchy s roubováním, i broskvoní. Předloni jsem jich několik narouboval na broskvoňové semenáčky, všechny do jedné se krásně chytly. Roubováno anglickou kopulací zhruba v půlce března. Fotky tu lze někde dohledat. |  |
|  | Vhodné rozmiestnenie ovocných stromov, 20.3.2021 Raději už to dál neřešte, váš návrh je ideální. Tady se vždycky vyskytne někdo, kdo hledá problémy tam, kde nejsou. Samozřejmě, že stromy na vašich podnožích nebudou nijak velké (otázkou je jen ta meruňka na myrobalánu). Sekat tráva se dá samozřejmě... celý příspěvek > |  | Vhodné rozmiestnenie ovocných stromov, 20.3.2021 Myslím si, že to máte tak akorát, já bych to tak určitě nechal, prostor máte pro jednotlivé ovocné druhy dostatečný. Záleží na vašich podmínkách - u mě mají stromky i po 5 letech stále malou korunu, cca 1.5 m v průměru. Broskvoně a meruňky ještě... celý příspěvek > |  | Vhodné rozmiestnenie ovocných stromov, 20.3.2021 Není to tak. Mohou se vysazovat 1.5 m, pokud nepřesáhnou výšku 3 m. U výšky nad 3 m musí být 3 m od plotu. |  | Řez třešně prvním rokem, 19.3.2021 Berte pana 91.196 s rezervou. Polep samozřejmě nevadí, mnozí jej dávají přímo na kmen, mnozí na nějakou pásku kolem kmene. Zatím se ještě nikomu nestalo, že by lep narušil kůru. Je to jen vzhledová vada, nic víc.
Kůl samozřejmě můžete dát větší,... celý příspěvek > |  | Řez třešně prvním rokem, 19.3.2021 ... ještě poznámku: máte jen 3 kosterní větve spodního patra, a z fotky není jasné, jak jsou orientované. Pokute se je pomocí vyvazování odklonit tak, aby každá směřovala jinam, co nejvíc pravidelně. Ve vašem případě aby mezi nimi byl úhel ideálně... celý příspěvek > |  | Řez třešně prvním rokem, 19.3.2021 Třešeň se neřeže, pokud to není nutné. Ponechte nejkratší výhon tak jak je (není důvod jej řezat) a ostatní delší zakraťte na jeho úroveň.
Terminál zakraťe (nebo nezakracujte) na výšku, ve které chcete mít další patro. Z vrchního pupeny vám bude... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|