Příspěvky uživatele - 157.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2021, 27.3.2021
Tú Startku máte ukážkovú- nádhernú, nevytiahnutú, opäť sa ukázlo, že táto odroda vyhovuje všetkým možným experimentom najmä v rýchlení. Vyzerá to tak, že okolo Veľkej Noci už začne dozrievať.
Rajčata 2021, 24.3.2021 Obsahuje fotku
Veľkonočné zátišia s mojimi rajčinkami,  najväčšia Sophie´s Choice -90g, vpravo 7 ks Maglia Rosa, vľavo 3ks Forest Fire pod ním 11ks Blaue Zimmertomate a vpravo dolu 2ks Santa Orange F1. Asistovala Slečna Daisy.  Posledná foto Blaue... celý příspěvek >
Rajčata v kyblících, 24.3.2021 Obsahuje fotku
Milane Airpoty sú práve ideálne aj na presádzanie, na boku sú šrobovacie, takže sa sadenica dá z nich perfektne vybrať bez poškodenia koreňov a presadiť na záhon, alebo väčšej nádoby. poznám ľudí čo si ich sami pracne vyrábajú z nopových... celý příspěvek >
Choroba na listoch cherry rajcin, 24.3.2021
Fyziiologická porucha sa volá Intumescencia - opuchnutie - nadmerné rozrastanie pokožkových a kôrových častí pletív listov, stoniek, kvetov, plodov a hľúz vplyvom vysokej vlhkosti, pravdepodobne aj zvýšenej teploty, svetla, poranenia...  ... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 19.3.2021 Obsahuje fotku
Ja svoje rajčiny rozmazľujem teda maximálne, než idú von pikírujem a presádzam ich vždy postupne do väčších nádob aj 3-4 krát, pozorne sledujem koreňový bal, aby nebol príliš prerastený a mal pekné biele korienky. Začínam pikírovaním do menších... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 17.3.2021
Ja bežne pestujem 2 rastliny v 1 nádobe, alebo 1 hniezde, úrodu mám vyššiu ako z 1 rastliny na 1 výhon. Cherry nechávam obyčajne potom ešte každú rastlinu na 2-3 výhony, teda spolu mám v 1 hniezde(nádobe) 4-6 výhonov. Ak mám príliš vzácne semienka,... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 11.3.2021 Obsahuje fotku
Troška jari na tanieri. Vonku je stále mrazivo, nedá sa zájsť ani na pivo. Moje tri pionierske odrody- Blaue Zimmertomate, Sophie´s Choice a Maglia Rosa spolu s prvými lístkami medvedieho cesnaku a mozarellou budú mňamka.🍅 Rastliny... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 7.3.2021
Milane, vôbec to nemuselo byť substrátom, v novembri, keď si vysieval, bolo ešte niekedy celkom teplo, smutnice mohli priletieť z vonku a naklásť do substrátu vajíčka(stačila jedna muška)  Stačí korigovať žltými lepovými doskami a existuje do... celý příspěvek >
Papriky 2021, 4.3.2021 Obsahuje fotku
Tak moje chilli papričky vysiate v polovici decembra už nahadzujú púčiky a niektoré aj kvitnú. papriky som neprisvecovala, ako rajčiny, ale dopriala som im najsvetlejšie okno.  Je zaujímavé vidieť, ako sa jednotlivé chilli líšia výškou, farbou... celý příspěvek >
Ranná výsadba rajčat do skleníku, 3.3.2021 Obsahuje fotku
Ja pravidelne sadím rajčiny do studeného skleníka okolo 1. jarného dňa, podľa počasia, najneskôr však do konca marca.  Skleník však mám čiastočne zapustený v zemi, plocha skla je teda menšia a tehlové obloženie 2 zapustených stien naakumuluje... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 3.3.2021 Obsahuje fotku
Tak to je pekné, skús ich zvážiť, keď budeš postupne oberať a napíš aj DTM, ja som si nepoznačila, kedy moja rozkvitla, ale určite neskôr, ako tvoja, lebo prvé púčiky jej zakrneli - nemala som ju priamo pod prisvetľovačom. Z Maglie Rosy som obrala... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 2.3.2021
Milane, musíš mať na pamäti, že Sophie je determinantná odroda. Nebude ti tak dlho rásť a plodiť do konca sezóny ako Nelinka.(hoci možno hmotnostne môže byť úroda porovnateľná) Mne vlani po prvom nasadení a dozretí(marec) vyhnala ešte nové výhony a... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 2.3.2021
Myslím, že trhaná sadba prospieva paprikám, ktoré netvoria korienky z ponorených stoniek, ako rajčiny. U rajčín som nevidela pri nej lepšie výsledky.     Eva T.
Rajčata 2021, 1.3.2021
Vladimíre, dúfam, že do konca leta budeme už zaočkovaní a budem môcť prísť ochutnať tvoje novinky, podobne si vítaný aj ty u mňa.                                ... celý příspěvek >
Kartáčování rajčatových sazenic, 1.3.2021 Obsahuje fotku
Tiež si myslím, Vladimíre, že to stojí za vyskúšanie. Včera- posledný februárový deň niečo na studenšom slniečku vonku- pridávam foto z mojej doterajšej sejby pre porovnanie veľkosti - vzadu 2  (z 8 odrôd) vysievaných v novembri... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika