|
Příspěvky uživatele - 157.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 27.3.2021 Tú Startku máte ukážkovú- nádhernú, nevytiahnutú, opäť sa ukázlo, že táto odroda vyhovuje všetkým možným experimentom najmä v rýchlení. Vyzerá to tak, že okolo Veľkej Noci už začne dozrievať. |  | Rajčata 2021, 24.3.2021  Veľkonočné zátišia s mojimi rajčinkami, najväčšia Sophie´s Choice -90g, vpravo 7 ks Maglia Rosa, vľavo 3ks Forest Fire pod ním 11ks Blaue Zimmertomate a vpravo dolu 2ks Santa Orange F1. Asistovala Slečna Daisy.
Posledná foto Blaue... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata v kyblících, 24.3.2021  Milane Airpoty sú práve ideálne aj na presádzanie, na boku sú šrobovacie, takže sa sadenica dá z nich perfektne vybrať bez poškodenia koreňov a presadiť na záhon, alebo väčšej nádoby. poznám ľudí čo si ich sami pracne vyrábajú z nopových... celý příspěvek > |  | Choroba na listoch cherry rajcin, 24.3.2021 Fyziiologická porucha sa volá Intumescencia - opuchnutie - nadmerné rozrastanie pokožkových a kôrových častí pletív listov, stoniek, kvetov, plodov a hľúz vplyvom vysokej vlhkosti, pravdepodobne aj zvýšenej teploty, svetla, poranenia...
... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 19.3.2021  Ja svoje rajčiny rozmazľujem teda maximálne, než idú von pikírujem a presádzam ich vždy postupne do väčších nádob aj 3-4 krát, pozorne sledujem koreňový bal, aby nebol príliš prerastený a mal pekné biele korienky. Začínam pikírovaním do menších... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 17.3.2021 Ja bežne pestujem 2 rastliny v 1 nádobe, alebo 1 hniezde, úrodu mám vyššiu ako z 1 rastliny na 1 výhon. Cherry nechávam obyčajne potom ešte každú rastlinu na 2-3 výhony, teda spolu mám v 1 hniezde(nádobe) 4-6 výhonov. Ak mám príliš vzácne semienka,... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 11.3.2021  Troška jari
na tanieri.
Vonku je stále mrazivo,
nedá sa zájsť ani na pivo.
Moje tri pionierske odrody- Blaue Zimmertomate, Sophie´s Choice a Maglia Rosa spolu s prvými lístkami medvedieho cesnaku a mozarellou budú mňamka.🍅
Rastliny... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 7.3.2021 Milane, vôbec to nemuselo byť substrátom, v novembri, keď si vysieval, bolo ešte niekedy celkom teplo, smutnice mohli priletieť z vonku a naklásť do substrátu vajíčka(stačila jedna muška) Stačí korigovať žltými lepovými doskami a existuje do... celý příspěvek > |  | Papriky 2021, 4.3.2021  Tak moje chilli papričky vysiate v polovici decembra už nahadzujú púčiky a niektoré aj kvitnú. papriky som neprisvecovala, ako rajčiny, ale dopriala som im najsvetlejšie okno. Je zaujímavé vidieť, ako sa jednotlivé chilli líšia výškou, farbou... celý příspěvek > |  | Ranná výsadba rajčat do skleníku, 3.3.2021  Ja pravidelne sadím rajčiny do studeného skleníka okolo 1. jarného dňa, podľa počasia, najneskôr však do konca marca. Skleník však mám čiastočne zapustený v zemi, plocha skla je teda menšia a tehlové obloženie 2 zapustených stien naakumuluje... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 3.3.2021  Tak to je pekné, skús ich zvážiť, keď budeš postupne oberať a napíš aj DTM, ja som si nepoznačila, kedy moja rozkvitla, ale určite neskôr, ako tvoja, lebo prvé púčiky jej zakrneli - nemala som ju priamo pod prisvetľovačom. Z Maglie Rosy som obrala... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 2.3.2021 Milane, musíš mať na pamäti, že Sophie je determinantná odroda. Nebude ti tak dlho rásť a plodiť do konca sezóny ako Nelinka.(hoci možno hmotnostne môže byť úroda porovnateľná) Mne vlani po prvom nasadení a dozretí(marec) vyhnala ešte nové výhony a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 2.3.2021 Myslím, že trhaná sadba prospieva paprikám, ktoré netvoria korienky z ponorených stoniek, ako rajčiny. U rajčín som nevidela pri nej lepšie výsledky.
Eva T. |  | Rajčata 2021, 1.3.2021 Vladimíre, dúfam, že do konca leta budeme už zaočkovaní a budem môcť prísť ochutnať tvoje novinky, podobne si vítaný aj ty u mňa.
... celý příspěvek > |  | Kartáčování rajčatových sazenic, 1.3.2021  Tiež si myslím, Vladimíre, že to stojí za vyskúšanie.
Včera- posledný februárový deň niečo na studenšom slniečku vonku- pridávam foto z mojej doterajšej sejby pre porovnanie veľkosti - vzadu 2 (z 8 odrôd) vysievaných v novembri... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|